Sendenbanakalan Kızlar ablam umreye nasip olursa gidicek regl Konusunda fikir verir misiniz etrafınızda veya sizde gittiniz ise ? Kadın doguma gidecek ama fikir edinmek istiyo yardımcı olur musunuz?
Papatya05_ Sendenbanakalan olmamak için geciktirici ilaç kullanmıştım ben bıraktıktan 2 yada 3 gün sonra oluyorsun
Alya05 Sendenbanakalan doğum kontrol hapı içecekte regl olmasın dşye Regl olsa ibadet edemez namaz kılamaz Zaten umre çok uzun sürmüyor 15 günle 25 gün arasıdır. İlaç içer kadın doğumlu bişi yok sağlık ocağından ilaç yazıdrsın kendine
atesvesu Sendenbanakalan ben eczaneden almıştım adetten 1 hafta önce başlanıyor bir sabah bir akşam istediğin zaman bırakıyorsun 3 4 gün sonra adet olunuyor adet duzenimi hiç bozmadı
Papatya05_ Sendenbanakalan canım yanlış hatırlamıyorsam primolut diye bi ilaç kullanmıştım eczaneye gittiğinde yine sorsun onlar da söyler şöyle sonrasında adet düzensizliği oluyor bi kaç ay kanama ağrılı oldu benim sonra geçti Dediğim gibi yine eczaneye sorsun tam emin değilim
Deleted33000 Sendenbanakalan yapar ama doğum kontrol hapı sanırım ben öyle biliyorum ama bilen biri çıkar inşallah
Sendenbanakalan Alya05 evet genelde kadın dogum hapı filan deniyomuş o sadece sonradan etkileri devam edip sektirme yada erken getğrme olasılıgını düşünüyor
MS2 Sendenbanakalan primolut gibi bi ismi vardı geciktirici hap 2018de gittiğimde kullanmıştım ama sanki o hapı kullandıktan sonra adet aralıklarım uzadı 28 günde bir olduğumu hatırlıyorum ama artık 32-33 gün bilmiyorum hap mı etkiledi ama mutlaka doktor tavsiyesiyle bi ilaç alsın alacaksa
Nurgul1010 Sendenbanakalan  bu ilaç canım ben tatıl ıcın kullanmısdım hemen kesıyo ılacı ne zaman bırakırsanız ertesı gunu gelıyo kanamanız
biriciginannesi Canm ben kullandım 21 gün ilaç var onu her gün içiyorsun ilaç bittikten sorna 2,3 gün sorna adet kanamam başlıyor 21 gün ilaç içetigi için adet olmuyor
Sendenbanakalan biriciginannesi dogumnk.hapımı hangisi acaba evet ablam da öyle diyor ama lekendirme yaparsa
mavideniz9696 Sendenbanakalan primolut diye bi ilaç var regl den 1 hafta önce kullanmaya başlıyorsun durduruyor bıraktığında ertesi gün regl oluyor onu kullanabilir ben her yaz tatilimle regl denk geldiği için kullanmak zorunda kalıyorum bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar