Benosp Kızlar Lustral kullananlar yardımcı olabilir mi lütfen 6 gündür 25 mg kullanıyorum. Hala iyi olamadım çok mutlusuzum hiç bir şey yapasım gelmiyor ne zaman geçecek bu his. Sanki bu his hiç geçmeyecek gibi geliyor daralıyorum
kizinaasikanne Benosp kardeşim kullanıyor. Daha çok yeni kullanıyorsun en az 1 ay dolmalı etkisini görebilmen için Allah kolaylık rahatlık versin inşallah 🤲🏻
kizinaasikanne Benosp Sana asla böyle yap şöyle yap diyemem çünkü biliyorum olmuyor bi şekilde sabrediceksin Allah sabrını verir 🤲🏻
vanilya_kokusu_ Benosp ay masallah 🙏🏻🥹 peki nasıl geçti ya panik oldunmu doğumda 18 Mart sezeryan olacam bende çok korkuyorum panik tutacak diye
Benosp vanilya_kokusu_ ben normal diye gittim açılmam olmayınca korktum sezeryan istedim ameliyathaneye giderken panik yapmadım bebiş çıktıktan sonra fena oldum midem bulandı öğürdüm hep o sıra kötü oldum sonra az sakinleştirici mide bulantısı için ilaç verdiler geçti ben yemek yediğim için çok narkoz veremediler o yüzden acıyı çok hissettim ondan fena oldum yani
vanilya_kokusu_ Benosp yaaa çok şükür işte geçti en azından Evet yemek yemek biraz sıkıntı oluyor sezeryan da ilk gebelikte gece 12 de gittim hastaneye su içtim diye sabah 4 de beni Sezeryana aldılar 🤦🏻♀️
Benosp vanilya_kokusu_ beni bekletemediler canım 5 dk içinde aldılar doğuma çünkü sancılarım yüksek ve 5 dkda bir geliyordu :( çok şükür geldi geçti ama suan 24 günlüğüz
vanilya_kokusu_ Benosp çok şükür canım bitti inşallah benimde doğumum güzel geçer başka bir şey istemiyorum 🥺 kalp çarpıntısı tutacak diye ödüm patliyo 🥴
Benosp vanilya_kokusu_ bende ondan çok korkuyorum ameliyathaneye inerken oldu bile hep hemşirelerle konuştum normal dimi diye onlarda çok normal olduğunu söyleyip sakinleştirdiler . İnşallah çok güzel geçer doğumun canım 🤍
vanilya_kokusu_ Benosp teşekkür ederim canım 🙏🏻 vala bitsin istoyor insan Artık bir yandan ne kadar zor olsa da 🥺