alicecraw annekevser  bu sabah test yaptım mide bulantım da vardı üç gündür, bu sabah rüyamda gördüm uyanır uyanmaz yaptım ilk bir dakika içinde çıktı gördüğümden beri ağlıyorum var dimi gebelik?
annekevser alicecraw yaa hayırlı olsun. Bende bügün rüyamda test yapıyodum pozitif görüyodum. Ama benim bat 29 30 gibi. Şimdiden test yapıp negatif görmeye korkuyorum. Ne diyosunuz yapayım mı ya
alicecraw tlmm yaa sanırım evet ben günlerdir uygulamaya giriş yapmaya çalışıyorum ve senin yorumlarını hep takip ediyordum aynı gün tarihimiz diye
alicecraw tlmm ayyy evet pozitif çok mutlu oldumm ne güzel bir sabah oluyor bugün ağlamaktan kendimi alamıyorumm Allahım inşallah bekleyen herkes de bu mutluluğu yaşar. Regl tarihi geçene kadar beklemek zor olacak
alicecraw tlmm awox ile daha net çıkmış pazar günü tekrar yapcam test daha çok koyu olup olmadığına bakmak için. Kan vermek için erken dimi daha regl günü gelmedi çünkü
alicecraw tlmm tamam öyle yapalım günler nasıl geçecek bilmiyorum ama bekleyeceğiz mecburrr. Eşime söylememek de çok zorrr