Feyhan Kızlar hurafelerden başına tuz döküp te ağzına dokununca kız burnunuza dokununca erkek hurafesi tutan varmı🤭🫶🏻
Deletedmom_297 Feyhan hayır banada iş güzar bir akrabam yaptı kız çıktı ama cinsiyet erkek bu tür şeylere inanamamak lazım eğlence amaçlı yapılabilir belki ama ben eğlenmemiştim bana yapıldığında
eyos77 Feyhan bıçak makas testi yaptık eşimle makasa oturdum doktorum 2 hafta önce kıza benziyor dedi
Feyhan Bemirbendis Banada bi arkadaşım yapmış dün hiç haberim yokken hatta emin olamamış iki kere yapmış ikisindede elim ağzıma gitmiş Yüzük testindede daire çiziyor
Bemirbendis Bemirbendis Yüzük direkt ileri geri gitti hatta inanmadım zaten ileri geri gider, yuvarlak nasıl olsun dedim ama sizinki olmuş 😂
Feyhan Senacanblt_ çok iyi tuttuysa benimde şuanlık belli değil cinsiyet tuz hurafesini arkadaşım denemiş sonuç ağzıma dokunmuşum😅
patateslimanti Oğlumda tuz hurafesi tutmuştu ama burnuna dokunursan erkek saçına dokunursan kız diye biliyorum ben arkadaşlarımın çoğunda da tuttu. Bunda da ablam yaptı tuz testi bana ben farkında olmadan kız çıktı. Yüzük testinde erkekde çıktı kızda çıktı ben mi elimi sallıyorum acaba diye emin olamadım en son eşime yaptırdım o bilmediği için doğru çıkabilir dedim gözünü kapatıp yaptı yuvarlak çizdi yüzük. Birde tespih yaptım o da kız çıktı 10 gün sonra kontrolümde öğreneceğiz inşallah
patateslimanti Feyhan tesbihi masaya bırakın bir boncuk seçip saat yönünde başa kadar çift tek diye ilerleyin tek erkek çift gelirse kız
Emlhh Bugün benim haberim yokken tuz dökmüş arkadaşım ben alnımı kaşıdığım gibi erkek diye bağırdı ağız hizasını elleseydin kız burun üstü erkek diyor ama iyi güldük alın kabul olmuyor bence 😂
kayrosmom Tüm hurafeler tuttu oğlum olacak inşallah :) Tuz döktüler, bıcak makas saklayıp üstüne oturttular, yüzük falı baktılar hepsi erkek çıkmıştı
patateslimanti simssmom1 çift kız tek erkek olarak niyet edin tesbihi masaya koyun herhangi bir boncuğunu tutun. Tuttuğunuz boncuğu bırakmayın baştan başlayın tek çift tek çift diye tuttuğunuz boncuğa kadar ilerleyin. Tek gelirse erkek çift gelirse kız. Bu arada tesbih tuz ve yüzük tuttu bende