2boysmother Bugün 40 haftalık oldu. WC den kalktığım zaman idrar sonrası kanlı minik jel kıvamında akıntı gördüm. Nişan mı oluyor ?
Ecrin_47 2boysmother cam nişan sari ve katı parça bir şekilde geliyor kan pıhtılaşması gibi içinde böyle ince damarlar gibi kan da ola biliyor yani benim öyle gelmişti sağlıkla gelsin bebeiş 🤗🤗
Zehrailly 2boysmother Evet canım böyle katı jel gibi oluyor parça parça gelmeye devam ediyor doğum yakın ama hemen olacak demek değil merak etme. Sen sancılarını veya suyunu bekle şimdiden Allah kolaylık versin.
2boysmother Ecrin_47 inşallah canım 🥹daha sonraki idrarlarınızda peçeteye kahverengimsi oldu mu peki ?
2boysmother bilgemomy daha sonrasında peçeteye idrarı sildiğim zaman idrarın rengi de kahverengimsi geldi
duygu289_ Evet nişana benziyor doktorunuzla görüşün iyi olur. Ben ilk nişan gördüğümde beyaz iç çamaşır giyip kontrol etmiştim aralıklarla.Bide Suyunuzada dikkat edin. İdrar sanırsınız ama normal su gibi olur. Benimki azar azar gelmişti anlamamıştı ebeler.
Ecrin_47 2boysmother nişandan sonra başladıysa cnm doğum olacağını gösteriyor acile gidın bi muane olun Allah yardımcınız olsun inşallah 🩷
2boysmother Ecrin_47 nişan öncesi gece çok hareketliydi sertleşmeler oluyordu sabahına nişan geldi şuan sertleşmeler devam ediyor ama hem düzensiz hemde daha ağrılı geliyor. Akşam acile gideceğim şuan takipteyim inşallah. Allah razı olsun 💖
2boysmother Zehrailly ben idrar sonrası wc içinde gördüm iki parça jel şeklinde hafif kanlıydı. Öncesinde kahverengimsi su sızıntıları olmuştu. Çok teşekkür ederim 🌸