ipekmom_ Hnmli canım valla karışık içtim, aklıma geldikçe mesela sabah birini öğlen birini akşam birini, sadwce sezeryane gideceğim gece en son bestlak içmiştim onu hatırlıyorum
Miniginannesiiii1111 duduzeyy benimde haftaya sali sezeryanim var ikinci doğum düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yapabilirsin süt sağma makinası aldım yanıma rezene birde süt çayı kattım çantama
Miniginannesiiii1111 adatuna bende hoşaf yapayım da 2 gün kala başlayayım haftaya salı sezeryan olacam allah izin verirse pazartesi yapayım hoşafi birde lohusa şerbetini yapayım dolapta dursun oda
Accountant duduzeyy korkulduğu kadar değil panik yapma emzirme yastığı al yanına bebeği üzerine yatırınca dikişler acıyor biraz göğüs ucu çıkarmak içinde pompan varsa yanına al bir de göğüs ucu kremin varsa al yanına
makbule2025 duduzeyy anesteziden sonra baş ağrısı yoğun oluyor sade kahve iç mutlaka sütsüz ve şekersiz çok iyi geliyor. Çok güzel geçecek hiç stres yapmayın katı beslenmeyin bol bol su ve sıvı tüketin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙂
adatuna Miniginannesiiii1111 şekersiz yapın bence bir de son günler hep bulgur çorba vs yapıp üzerine book bol kimyon yanına yeşillik yemiştim
Kabiyra00 duduzeyy sonda takacaklar. uyusturmadan taktirmayin ve cikarttirmayin. Mutlaka uyusukken olsun. Bir de pıhtı çıksın diye karniniza bastirma durumları var. Bana uyusukluk geçtikten sonra yaptılar, ağrı çok oldu. Onu da mümkünse uyusukken yapsınlar.
Kabiyra00 juli_naz Eczanelerde dikiş yerini kapatan bantlar oluyor. Onlardan alıp yapıştırın dikisinizin üstüne. Banyoyu o şekilde rahatça yaparsiniz.
juli_naz Kabiyra00 yok ben düzgün yazmamışım.. yani bebeğin banyosunu felan rahatça yaptıra bilirmiyim? Hani insan böyle bir ameliyat sonrası ne kadar zamanda toparlanır?