hilale6161 Kızlar cam sakurada doğum olucakta bişey sormak istiyorum oda süslemesi filan zaten yapmam bana biraz gereksiz geliyor ama kapıya isim filan asabiliyormuyuz nasıl oluyor
Alvn3946 hilale6161 20 gün önce orda doğum yaptım biri kapı dışını süslemişti ayıcık isimlik balonlu falan yapmıştı
Puding Alvn3946 merhaba bende orada doğum yapacağım acaba doğum için nasıl tarih verdiler kaç gün öncesinden tarih aldınız
hilale6161 Puding herkes orda gün niye alsın ki normal doğum acil olan bişey onu bilemeyiz benim için normal doğum bekleniyor ama planlı sezeryansa 37. Haftadan sonra gün veriyolar
anaolacak Merhaba kızlar kapı süsü tasarınları için instagramda limoncicegi_nakis hesabına baksbilirsiniz bunlar bazı kapı süsleri
Puding hilale6161 normal değil normal için gün alınmaz biliyorum spontane gelişiyor. Sezaryen için sormuştum nasıl gün verimi yapılıyor diye
Alvn3946 hilale6161 evet normal doğum yaptım 2nci doğumum ilkinidede orda doğum yaptım hızlı gelişti ilkine göre daha kolay oldu memnuniyet kısmına gelirsek acildeki doktorlardan memnun değildim ama doğumhanedeki doktorlardan memnun kaldım
Alvn3946 Gizemt5 acildeki doktorlardan memnun değildim ama doğumhanedeki doktorlardan memnun kaldım 2nci doğumum olduğu için hızlı gelişti kolay oldu