babyshark__ 8+0 olduk bugün ama göğüs hassasiyeti azalmış o ilk zamanki gogsumdeki büyüklük şişlik geçti normalmi ya bebeğe bişey olmusmudur kanama ağrı vb şeyler yok çok şükür
edaabykl babyshark__ normal normal benm hic belirtim olmadi ve hala yok ne bulanti ne kusma ne bi agri hic biseyim yok 9.hafta bazen hamile oldugumu unutuyorum o derece 🫣😄
anneoluyorummm103 babyshark__ normal bende korkup doktoruma sormuştum olması gerekende o zaten demişti
Havin49_ babyshark__ her zaman aynı seyir de devam etse kadınlar kuskamktan mideleri çıkart göğüsleri patlar ztn belli bi zaman oluyor belli bi zaman kayboluyor 19 haftalık gebeyim bugüne kadar midem den şikayetçi değilim 1 haftadır mide ağrısından ölüyorum
babyshark__ edaabykl yaa benimde şimdi bulantım başladı 🙄 kahvaltı hazırlıyorum çabuk çabuk zor tutuyorum kendimi istifra etmemek için büyük konuştum galiba sshshsh
edaabykl babyshark__ bende öyle olmasam barii 😄😄 prilam bulunsun evde yazdir onu sabahlari ac karnına hic bulanmaz miden
babyshark__ edaabykl sağlık ocağındaki ebe dedi yazalım çok bulanirsa miden dedi bende şuan yemek falan yiyebiliyorum dedim yarın gidip yazdiriyim bulunsun
nergiss123 Bugün ben de bu başlıkta post açtım. Benim de sabah kalktım bulantım ve halsizliğim gitmiş birden korktum. Daha kalp sesini duymadık biz.