serius 11+4 te doktora gittim bı şey demedi kullaniyo musun dedi evet dedim ne zaman bırakmam gerektiğini sormayı unuttum 12+3 üz nedense aklımda 12 . Haftada birakiliyl diye kalmış
serius Zelis_ozdrgn teşekkür ederim bırakayım ben de öyleyse,hangi vitaminleri almak gerekiyor onu bırakınca . Küçük bı ilcedeyim doktorum epey ilgisiz ya ben ısrar etmeyene kadar tahlil bile bakmıyor
Zelis_ozdrgn serius ben regenesis kullanıyorum 12. Haftadan beridir canım özeldeki doktorum yazdı ve çok uygun fiyatlı diğerlerinin tadı bana güzel gelmiyordu bunu kolaylıkla içiyorum
ysmnsen Zelis_ozdrgn Ben hamileliği başından beri kullanıyorum 16. haftadayım üçüncü kutum hala kullanıyorum devam et dedi😅
Zelis_ozdrgn ysmnsen bilmiyorum yazanların çoğu benim gibi 12 de bırakmış o zaman söylemeleri lazımdı
ysmnsen Zelis_ozdrgn renenges sadece bir folik asit değil multivitamin olduğu için kullanılabiliyor çünkü içinde omega üç demir balık yağı tarzı şeyler olduğu için ayrı bir vitamin alacağına bunu kullanmak daha mantıklı oluyor
Havin49_ serius ben 19 haftalık gebeyim doktorlar bana hiç ilaç vermedi sadece Folik asit verdiler alcam alcam dedim unuttum kullanmadım