ilaydasokman Biz oğlumla 23 haftalık olduk. Artık neredeyse tüm gün hareketlerini hissedebiliyorum kıpır kıpır 🥹 Bugün bebek alışverişine oda takımını alarak başladık 🙏🏼 Sizler nasılsınız serklajlı anneler 🪽🫶🏼
edannnnur ilaydasokman günlerim yatarak geçiyor hiçbir şey almıyorum her an bir korkum oluyor bakalım nasip
gbdl2023 ilaydasokman kızlar vallahi 2ci serklajim ilk kızım da serklajli erken doğmuştu küvez günlerimiz olmuştu ama şimdi çok şükür bu kızımda 37+5 günlük olduk stressiz kızımla uğraşmaktan sanırım hem gezip tozdum hem bu zamana kadar rahat geldim çok şükür sizlere de umut olsun sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻
yurdgul ilaydasokman bizde 22+3 olduk. Yarın detaylı ultrasona gireceğim. Umarım hersey yolundadır. Bizde daha bşy almadık korkuyoruz bir kaybımız var 😕
7213 yurdgul bende 21 haftalık oldum Perşembe günü detaylı var bakalım. Benimde bi erken doğumum bide başarısız serklajim var o yüzden alışveriş yapmaya korkuyorum
yurdgul 7213 benimde 22. Haftada erken doğum oldu. Sağlıcakla doğsunlarda alışveriş bir günde yapılır. Önemli olan yaşam sınırını geçmeleri. Bende bakıyorum eşya ama almaya korkuyorum o yüzden. Rabbim kalbimizi ferahlatsın inşallah.
Laleesra yurdgul çok geçmiş olsun canım 😞benim de 22 haftada erken doğum oldu şu an serklajlıyım 14+2 yim size ne zaman atıldı ve serviks kaç mm çıkıyor
7213 serapasil23 enfeksiyon dan kaynaklı 13 haftalık serklaj yapıldı 24 haftada serklaj alınmak zorunda kalındı
elaanurr Laleesra 23teyim bende rahim ağzı ölçüsü hep sınırlarda geziyo serklaj ihtimali var ama şuanlık serklajlı değilim biraz endişeliyim
yurdgul Laleesra 13. Haftada atıldı. Bende yarım rahim var ondan atıldı aslında. Rahim uzunlugum 36-40 mm fln çıkıyor.
serapasil23 7213 enfeksiyonunun çok yüksek miydi? İdrar da yada kanda farkedilmedi mi acaba. Bende enfeksiyondan korkuyorum
7213 serapasil23 fark edildi tabiki sürekli gebelik boyunca antibiyotik kullandım ama ben enfeksiyon bitmedi . İdrar yolu enfeksiyonu dikişlere kadar ulaşmış kasılmalarım çoğaldı doğum sancıları başladı bu yüzden dikiş alındı yoksa sancılar dikişi patlata bilir di