Sultan_nur 8+3 ün önce kırmızı sonra kahverengi kanamam ve parça gelmesi oldu ilk defa acilden girdiğimde progestan verdi Ama su ile içmemi söyledi kaç günde geçer kanamam çok stres oldum ne yapmam lazım
Nisanmomy Sultan_nur bende de kanama olmuştu. Progestanı doktor önerisi ile ben fitil olarak kullandım kanama alanına göre kanın kesilme süresi değişiyor. Sakın stres yapmayın bir çok kadında kanama oluyor. Bu süreçte bol bol istirahat edin mümkün olduğunca uzanın ayakta fazla durmayın.
mucizem__ Sultan_nur aynı bende böyle oldum kanama olduğunda ağızdan alınıyo kanaman bitince vajinal fitil olarak kullan ayrıca ben iğnesini de kullandım kaç gün sürdü dersen kanama bir kaç gün sonrasında kahverengi akıntı oldu haftalarca
Nisanmomy Sultan_nur rica ederim çok geçmiş olsun. Doktorunuzun size söylediği şekilde atlamadan ilacınızı kullanın. Stresten uzak durun 🌸
Sultan_nur mucizem__ inşallah bakalım bugün doktora gideceğim tekrardan acilde de en kısa zamanda bir doktora görünüm demişlerdi inşallah bir şey olmaz normaldir 🙏
azl Bende 7 haftalıgım hastaneye gittim düşük demedi ama adet sancım var kanamam aynı adetmiş gibi 3 . Gebeligim kese var kalp atışı yok daha