Lyyda11 Asena6532 Akrabalar uzaktaysa gelmiyorsa kendizi yormayın derim yanlış anlamayın da beni 😊 benim gelen gidenim olmasa günlük temizlikte yaparım ama benim akrabalar bi saat uzaklıkta kesin gelirler😂
Asena6532 Lyyda11 uzaktalar kayınvalidem kırkım çıkınca gelecekmiş o sürede de annem durur zaten.Başka da gelenimiz olmaz.Ben rahat edemedim ya çocuğum temiz eve gelsin istiyorum 😁😁Bayadır cam kapı silmedim eşim yardım ediyor ama içime çok sinmiyor
Lyyda11 Asena6532 Kadın eli başka benimde doğum kasım sonu aralık başı kim gelir ki soğuklar varken diyorlar ama bakalım 😂
Asena6532 Lyyda11 olsun temiz ev rahatlık sağlar.En azından günlük sil süpür yapılır genel temizliğe gerek kalmaz.Sizin kaç hafta oldu
Asena6532 Lyyda11 benim de 30+1 bugün bel ağrısı ve kalçamda elektrik çarpması gibi anlık ağrılar oluyor umarım normaldir🥴
Lyyda11 Asena6532 Ben 30 dan sonra her şeyi beklemeye başladım😂 birazda pozitif olmak güzel düşünmek lazım ama vucüt uyarı veriyor toparlayamıyosun kafanı kendini geceleri zaten asla uyuyamıyorum senin başladı mı uyuyamama
Asena6532 Lyyda11 benim normalde de uyuyamama gibi bir sorunum vardı.Gebelikle beraber iyice tavan yaptı.Önceden de olduğu için bunu sorun etmiyorum ya ağrılarım olmasın yeter uykuya direnç gösteriyor vücudum