zuzubayram Kızlar yardım edin midem çok kötü geçmiyor yanma bulantı ağrı böyle taş var midemde sanki 7 haftalık oldum Salı doktora gidicem ilaç yazar İnsalalh doktor hangisi daha iyi siz neler yaptınız?
3boysmom zuzubayram ilaçsız su bile içemezdim iğrençti ya o zamanlarım. şimdi 8 aylığım hala ilaç içiyorum yoksa pertim cidden. prilam kullanıyorum
powerpuffgirlss zuzubayram prilam kullaniyorum ilk basta etki etmiyo gibi geldi dr da gece yatmadan iki tane icmemi soyledi simdilerde iyiyim asla ilacsiz yatma derim cok kotu rezil geciyo gunum
Zelis_ozdrgn zuzubayram 15.haftaya kadar mide bulantısı çektim ilaç verdi gece uyumadan iki tane iç dedi doktorum o bana iyi geliyordu yoksa aç karna bile afedersiniz sıvı kusuyodum çook kötüydü geçti çok şükür
zuzubayram Zelis_ozdrgn bende ac karnına bile kusuyorum uyutmuyor gündüz de berbat geçiyor böyle bir şey yok ya
powerpuffgirlss zuzubayram onu bilmiyorum bana başka ilaçlarda soylemislerdi kizlar forumda ama daha kontrole gitmedim mide bulantimda gecti o yuzden sormadim ama kesinlikle tavsiyem cok ac kalmamaya calis ve ilaci mutlaka icmeyi unutma
snanrdmr @zuzubayram kişiye göre değişiyo bana ilk onu yazmıştı doktor kullandım ama bi faydasını göremedim prizin yazdı daha sonra en etkili olan ilaç bu oldu benim için o yüzden doktorunuz hangisini önerirse ona göre ilerleyin derim zaten işe yaramazsa değişiklik yapıyolar
zuzubayram Meral_63 ya Allah yardım etsin böyle bir şey yok cidden yerinde bile duramıyorum bir an geçmez mi
momsalis zuzubayram Cok zor canım maalesef geçmiyor ben 14 haftalık oldum 4. Haftamda başladı daha adetim bile gecikmemisti perişanım kusmadigim gün yok ama biraz daha zamanı var sanırım ilaç yazdır prilam verdi bana baya rahatlatıyor tamamen gecirmesede
zuzubayram momsalis dayanacak gibi değil ki yani sürekli bulantı içindeyim stresten ağrıdan kafayı yicem inşallah geçer Rabbim hepimize yardım etsin
zuzubayram ebobel yok belli değil 7 haftalığız kızla erkek le alakası var mı acaba bende onu merak ediyorım ama oğlumda da bulantım olmuştu yada bana mı özel 🙄
zuzubayram Zelis_ozdrgn fark ediyor mu ya 😦 benim oğlum var Rabbim bağışlasın kız istiyorum sağlık bir kızda olursa inşallah
Zelis_ozdrgn zuzubayram yok canım cinsiyetle alaksı yok inşallah bi kızın olurr ne zaman öğreneceksin cinsiyeti kaç haftalık