Sevimlimom Kızlar ben oğluma hamileyken yüzümde sivilce yoktu ilk zamanlar normal dedim ama 10+1 hala çıkan sivilcem. Var cinsiyetle alakası var mıdır
Asi_07 Sevimlimom Ben böyle şeylere çok inanmam ama oğlumda hiç sivilce sorunum olmazken kızıma hamileyken yüzüm hariç sırtımda göğsümde kollarımda sivilceler çıktı bilmiyorum cinsiyetle alakalı mı her gebelik aynı olmuyor neticede
Acemiiiii Sevimlimom ben de 9. haftadayım ve yüzüm çok bozuldu sivilce doldu. İlk bebeğim kız ve onda olmamıştı. Sivilce kız olunca çıkar diyorlar ama pek tutmuyor herkeste bence
Kaderyusuf Sevimlimom ilk kızımda sivilce çok çıkarmıştır şimdi 2. Kızıma hamileyim yüzüm güzelleşti aksine.
Acemiiiii Sevimlimom haklısınız bana da sivilce deyince hemen kız diyorlar 🤭 kızda anne çirkinleşir falan diyorlar ama ne bileyim yani bilimsel bir açıklaması yok sonuçta. Sivilcelenme normalmiş gebelikte sadece bunu biliyorum 😅
Acemiiiii suleferhat ilk üç ay mı sürdü acaba? Sonrasında geçiyor mu? Kendimi çok çirkin hissediyorum da özellikle çenemde çok çıktı 😅
TKumsall Sevimlimom var mı yok mu bilmiyorum ama bence hormonlardan kaynaklı sivilcelenme oluyo çünkü oğlumda aşırı oldu ama kızımda da olmuştu