Burcussuss 🦂Akrep olarak sezgi özelliği diyorum, Kötü enerjiyi anında hissetmek bir insanın niyetini bir bakışında anlamak, her ne kadar bize öcü gibi bakılsa da akrebin ciddi bir sezgi yeteneği vardır 😇
Deleted33000 Burcussuss yok anam niye öcü olasınız özellikle akrep kadını çok iyi eşini mutlu eden bı burç tur
2030ilra- Deleted33000 bilmem artık şu an baya zor geliyor boğa Burcu özelliği işte çocuk demek o sevdiğin konfordan uykudan vazgeçmek demek😀
LadyX Deleted33000 oğlak burcuyum ve azimli, disiplinli, kuralcı olmamı çok seviyorum 😌 bence bir de en asil burç ahahaahahah
sari_papatyam Deleted33000 koç burcuyum enerjik, mücadeleci, yenilikleri değişiklikleri sevmek diyebilirim 👍🏻ama 30 larda bir sakinlik çöktü ya da evlenip çoluk çocuğa karışınca mı bilemiyorum 😂
Deleted33000 sari_papatyam hadi ya Koç burcunu hiç bilmiyorum belkide ondandir yılların yorgunluğu olabilir mi
sari_papatyam Deleted33000 yorgunluk gibi değil de bi olgunluk geldi sanki duruldum biraz çünkü aynı zamanda hırslı öfkeli hareketli bir burç😅
Kubar Eğer bana yanlış yapmazsan benden daha iyi bi dost bulamazsın zor gününde iyi gününde yanında olurum derdin derdim mutluluğun mutluluğum olur ama eğer bi yanlış yaparsan (hata değil) yada bana karşı bi art niyetin olduğunu anlarsam dostluğumdan geriye eser kalmaz. Silerim tek kalemde her yerden hayatımda izin dahi olmaz. İstenmediğim hiç bir yerde durmam ay gidersem ne derler felan asla düşünmem çeker giderim takmam da. Sevdiğim adamı çok sever çok sararım ondan başka biriyle bırak yanyana olmayı düşünmek bile tiksindirici olur oda bana aynı sadakati sunmalı. Ondan başka bir erkeğin ilgisini bakışını asla üzerimde görmek istemem bu yüzden ona göre giyinir ona göre davranırım eşimde böyle olsun isterim ağır başlı olmalı. Çok azimliyim özellikle konu ders ve kendini eğitmekse. Genelde duygusal olduğumuz söylenir halbuki öyle sanıldığı kadar duygusal değilizdir gereksiz merhamet yapmayız mesela duygusala bağlayıp. Annemizle bağımızın kuvvetli olması için hakikaten anne olması gerekir kötüleyen karalayan bir anne bizim için öfke sebebi olur yüzleşmekten kaçınmayız bu yüzden bu burcu doğuracak anneler çok dikkatli davranmalılar annede olsa affedememe huyu var. Bir gün bu burca sahip kızınız evlenmek isterse boşuna talip olanları göstermeyin o kendi seçer seçeceğini ilgiyle övgüyle kazanılmaz kafasında belirlemiştir ve seçer bu kadar destek olun yol gösterin yeter çokta karışmayın zaten bildiğini okuyacak 😅 kolay kolay yanlış bişey yapmaz çok düşünür çok derindir fazla dalarsanız boğulursunuz size olursa kızarsa haklısın yavrum deyin birazdan siniri geçer 😁Bilin bakalım ben hangi burcum.
sari_papatyam Kubar Oyy hepsini okudum gerçekten ama tüm burçların özelliğini bilmediğim için bildiklerim içinde en yakın balık gibi geldi