[silindi] Oğlumu doğurduğum doktora takipliyim, özelde yine onunla devam ediyorum. Allah korusun aksi bir durum olmadıkça rabbim kimseyi devlet hastanesine mecbur etmesin çok sorun yaşıyorum acil vs gidişlerimde.
atesvesu azlp hem özele hem devlete gidiyorum kan tahlillerimi devlette yaptırıp özelde ki doktoruma da gösteriyorum
TKumsall azlp ilkinde sadece devletti ikincide hem devlet hem özeldi şimdi hem özel hem perinatoloji olacak muhtemelen
gkc990_ @azlp Özel takipliyim doktorumun istediği testleri devlette yaptırıyorum troid cikti doktorum dahiliye doktoru bi görsün dedi Çarşamba gidicem bakalım inşallah cok cok yüksek değildir
fyzbrk Sağlık ocağında olsun yeterli, özele gidecek durumun varsa devlete gitmene gerek yok, ben öyle yapıyorum
Dinolisoo Sadece özele gidiyorum öncesinde tedavide gördüğüm aynı doktorumla devam ediyorum. Acil durumlar olmadıkça devlet hastanesinin önünden geçmem. Beş karış asık suratlı asistanlarla uğraşacak halim yok inan ki. Doğumda ciddi bir durum olmazsa inşallah özelde yapmayı düşünüyorum.