ikimelekannesi___ Ya su icsem gider hale geldim o da yetmezmis gibi bu durumdan sıkıldim ve surekli tutmaya basladim bu sefer de karnim ve kasiklarim agrimaya basladi lavaboya zor atar oldum kendimi oyle sacma sapan bir durumun icindeyim isin garip yani ise hamileligimin son haftalarinda degilim 18+ 4 gebeligim ancak ben hamileligimin basindan beri boyleyim cok fazla ihtiyac duyuyorum bildigim kadariyla normalde hamileligin son haftalarinda olan bir durummus bende hamileligin basindan bu zamana kadar devam etti benimle ayni durumda olan var mi veya bu normal mi bu haftalarda da?
Srfn11 ikimelekannesi___ ah canim 25. Haftaya gel bidaha konusalim😳😂 uykum gelior tam yaticam yatmadan lavaboya giriorum yataga gidene kdr bdha gelior 🙄uyku muyku hak getire 😳
DuyguSenturk ikimelekannesi___ bende aynı durumdayım sürekli tuvaletim geliyo az az da olsa tutamıyorum bazen hapsırırken fln kaçabilio😄
ebru23 ikimelekannesi___ valla gece 5 kere kalkiyorum evde surekli gidiyorum evden cikmadn gidiyorum bi avmye gidene kadar yine geiyo avm de surekli wc ariuorm yurudukce daha cok geliuo
Mergulce 11+2 haftalığım tuvalet yolunu aşındırdım artık.gece 3 kez muhakkak uyanıyorum tuvalet için .
ikimelekannesi___ ebru23 dimi ya bak lavaboya gidiyorum isim bitiyor 30 dk 40 bazen 20 dk icinde tekrar geliyor anlamiyorum sınır oluyorum bu sefer tutuyorum tutunca ağrım okuyor lavaboya gidene kadar kaçıyor falan hepsi bir dert
melegiminannesi 11 haftalığım gece gündüz farketmiyor 40 dk da bir wc ye gidiyorum birde üzerine hele ki gece öyşe bir ağzım kuruyor ki damacanaya ağzımı dayayıp kana kana su iciyorum haliyle daha fazla artıyır wc ihtiyacım ama benim hipoglisemi(normalden daha düşük şeker yani 60larda şekerim) var hamilelikten öncede vardı ama wc ye bu kadar sık girmiyordum simdi cıkmaz oldum eşim bile rahatsız bu durumdan uyanıyorum sen her gittiginde wc ye diyo ama yaoacak bisey ykk tutsam ayrı sıkıntı gitsem ayrı sıkıntı son aylarımda nasıl olurum hic tahmin dahi edemiyorum
ikimelekannesi___ melegiminannesi esinden abartmasin keyfinden gidiyon sanki Allah askina cocugu isterken iyi cefasina gekince rahatsiz oluyorlar deliriyorum
ozlemturgay Bende başından beri öyleyim su içer içmez çişim geliyor ya içmesem de geliyor dışarı çıkmaya korkuyorum bir yerden bir yere gidene kadar sıkışıyorum hep su içmeden de yapamıyorum . Geceleri de sürekli huzursuzum lavaboya çıkmaktan. Neyseki sonuna geldim hamileliğin yapcak birşey yok 😁
ikimelekannesi___ ozlemturgay zaten gece varya uykum bolunuyor ya bu yuzden nefret ediyorum buyuk dert benim için
Kurbagaannesi ikimelekannesi___ canım ben de öyleyim 😃 ve bir tanıdığım daha beter seninle aynı ve gülerken öksürürken kaçırıyor 💁🏻♀️ Dert etme üzülme sabret
ikimelekannesi___ Kurbagaannesi ya o kadarini yazmaya utandim bende de son bir haftadir asiri oluyor bu duruum kacirma vs falan gunde kac kere camasir degisitiriyorum cok rahatsiz oluyorum bu durumdan da cidden
Yasemincifci ikimelekannesi___ yanlış düşünüyorsun canım gebeliğin başından beri olan bir durum ve alışmalısın kesinlikle tutma bu seferde enfeksiyon oluşur onunla uğraşırsın ben bi bardak su içiyorum 5 dk durmuyo direk tuvalet 26. Haftadayım halen devam edyr
Uykusuzzt ikimelekannesi___ valla bende 18+5 haftalıgım tuvaletten çıkamıyorum nerdeyse ne içsem dakkasına tuvaletteym yalnız deiilsin 🤗
Kurbagaannesi ikimelekannesi___ normalmiş demekki çok zor kadının psikolojisi bozulmuştu ama şimdi gülüyor 😃 bence gül geç ped ve hasta külodu kullan boşver kendine zehir etme bugünleri herkesin bir sıkıntısı oluyor.
melegiminannesi ikimelekannesi___ ama haklı uykusu bölününce uyuyamıyor onuda anlıyorum ama aynen iste keyfimden de gitmiyorum
Esrabzdmr ikimelekannesi___ kanalizasyonun dili olsa da konuşsa 😁 eğer eski usûl çukur olsaydı sanırım her ay temizletmek zorunda kalırdık 🙈 31 haftalığım ilk aylardan beri tuvaletle kanki olduk
Srfn11 ikimelekannesi___ vala esimde hergun oyle guluyor heleki ben 1 de uyaniorum gece uykusu yok die 😂 onu ariorum isteyken gunaydin die benim mesai biticek birazdan askim dio 🤣🤣🤣