KartalDamla Merhaba kızlar artık ufaktan bebek kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım. Kurutma makinesinde hangi programda kurutuyorsunuz çekme oldu mu?
gerigeldik KartalDamla Arçelik benim makinem. Müslin bi takımı vardı oğlumun onda çekme oldu sadece onun harici bizim kıyafetlerde de olmadı hiç
Nehirgibi Benim makinem siemens ve çektiriyor mixte yapıyorum genelde. Hep büyük alıyorum çekme payını hesaplayıp. Benim makinem niye böyle çektiriyor hiç anlayamadım. Dolap kuruluğunda yapıyorum
KartalDamla Nehirgibi benim de makinem siemens burda bi arkadaş sentetik ayarında hassas tuşuna basarak kurutmuş çekme olmadığını söyledi
Baklavaseverim KartalDamla Hijyen benim makinem de çekme yaptı ütü kuruluğunda atıyorum e bebekten aldıklarım her program da çekiyor malesef genel olarak lcw ve civilden alıyorum o yüzden
Baklavaseverim KartalDamla Yok hiç bir program da çekme yapmadı Allaha şükür benim çamaşır asacak yerim yok hafta da 2 defa dolap kuruluğunda atıyorum hala aynı ama müslin kumaşlar her şekilde çekti 🤣🤣
Nehirgibi KartalDamla yapıyor e bebek de yapıyor. Bana lcwdan bir hediye gelmişti 24-36 ay. Oğlum yeni 1 yaşına girecek. Onu denedim kocaman oldu. Yıkayıp kurutuyum belki çeker giydiririm diye ve beklediğim gibi çekti şu anda oversize model gibi giydiriyorum. Ama çekmemiş olsaydı oversize gibi durmuyordu giydiremezdim
Havin49_ KartalDamla benim yok bu sene alıcam inşallah annemin var oğlunun kıyafetlerini atıyor ama hiç çekme olmadı onun ayarı var cnm
Havin49_ KartalDamla valla aşkım bilmiyorum ama oğlumun elbiselerini ayrı programda kurutuyorum diyordu