kizinaasikanne ozlemyilmaz60 Benim doktorum 13’te erkek dedi 17 de yine erkek dedi bizim değişmedi ve benimde bir kızım var erkekse değişmez cinsiyet zaten hem iki kızını da bilmiş 😊 hayırlı olsunnnn
Bebelihayaat Benim de iki kızım var şimdi 33 haftalık hamileyim buna da erkek dedi hatta çoğu gittiğimde soruyordum başlarda artık utanıyorum sormaya ama yine de bazen ben bile şüpheli kalıyorum acaba erkek midir diye
QueenBahar_ ozlemyilmaz60 Genelde degisende oluyor degişmeyende oluyor kuzenime 12 haftalıkken erkek dedi değişmedi inşallah seninkide değişmez Allah gönlüne göre vermiş 🥰
Yademm ozlemyilmaz60 erkek kıza dönmüyorda kız erkeğe dönebilşr diyolar bnada 12 de kız dendi ama erkekmiş😊
kubracyln ozlemyilmaz60 13 haftada %85 erkek dedi 16. Haftada asla erkek diyemem kız ama hazırlık yapma bi daha bakalım bi ay sonra dedi detaylı ultrasyonu bekliyorum emin olmak için😋
ebobel ozlemyilmaz60 inşallah değişmez erkek evlat duygusunu da tadarsınız benimde iki kızım var 11 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah❤️
Ysf78 ozlemyilmaz60 15. Haftada erkek dendi 20 de kız dendi şuan 30 olduk kız deniliyor sma ben hala emin dğilim. Bende pipisini görmüştüm😀 inşallah değişmez canım iki meyvedende tadarsın inşallah hayırlısıyla
ozlemyilmaz60 Ysf78 ben doktora tekrar gittim kesin erkek dedi değişmez dedi bence doktorun tecrübesine göre değişiyor ultrasonun kalitesine bebeğin pozisyonuna göre değişebiliyor