saricivciv_ Boyun duzlesmem vardı ve fizik tesavi görmüştüm önceden ama şimdi yine tetiklendi ortaoedik yastık da kullanıyorum ona ragmen boynumun agrısı basıma basımdan da gozume vuran bir ağrı var parol atsam gecmıyor ne yapsam bılemedım
ozgeoner saricivciv_ vicks ile güzelce ovdurun aynı sorun bende de var malesef bişey kullanmıyorum sadece atak zamanı vicks ile ovdurup sıcak kompleks uyguluyorum duşta sıcak suyun altına da girebilirsiniz yani
Burcak61 saricivciv_ boyun egzersizleri yapın ben fizik tedavi iğne tedavisi herşeyi yaptım geçmedi ortopedik yastığı bıraktım boynunuza sıcak havlu koyun üzerine sıcak su torbası koyun bekleyin magnezyum kasları rahatlattığı için düzenli magnezyum alın ben ki elimde kol çantamı taşıyamazdım şimdi çok şükür rahatım
Hazal3480 saricivciv_ bu ağrıdan çok çekmiş biri olarak size tamamen kurtulma yönetimimi anlatıyım bi akşam sabaha kadar ful havluyu ütüleyim boynuma omuzlarıma koydum 2 dakika tutup tekrar ütüleyip koyuyordum ve tabi çokta dua ediyordum ve en son kas gevşetici içip at kestanesi kremini sürüp uyudum 2 ay oldu bunu yapalı tamamen kurtuldum şükürler olsun siz krem ve habı kullanamazsınız ama ütülemeyi yapmanızı kesinlikle öneriyorum 🤌
saricivciv_ ozgeoner peki vicks in bir zararı varmıymış bilginiz varmı bu sıralar çok sık olmaya başladı gün içinde mormal oturamaz oldum sizinde mi oyle yoksa bende mi sorun vae ciddi anlamsa tüm gun yatayım da gecsın dıye ugraaıyorum ama gecmıyor bi türlü
ozgeoner saricivciv_ aynı aynı canım benimde aynı sol tarafım kolum boynum kulağım başım ağrıyor ve gerçekten kötü bir ağrısı var vicks bi sorun olacağını sanmıyorum bebek vicks de olur sadece iyice ovup yumuşatmak amaç ama vicks bana çok iyi geldi canım hap veya ağrı kesici krem asla tavsiye etmiyorum gece uyuyamıyordum sabah akşam eşime ovdurttum şimdi 3. Gün daha iyi birde sıcak suya giriyorum
saricivciv_ ozgeoner vicks deniycem teşekkür ederim bende sinüzit de var banyo yapıp cıkınca oda tetıklıyor hepsı baglantılı banyoya girmeye korkar oldum bu donemde daha cok artıuor agrısı sanırım 15 haftalık hamileyim
saricivciv_ Burcak61 bende fizik tedaviye gittim ama gercekten gecıcı sure rahatlattıı ıgne banada söylediler ama ben istememiştim sıcak su torbası koydum inşallah iyi gelir
saricivciv_ Hazal3480 bunları da doğumdan sonra deneyecegım çok teşekkür ederim inşallah bu sorunu kim çekiyorsa Allah şifasını versin gerçekten cok zor