Mervezzz Kızlar çarşamba günü kan uyuşmazlığı iğnesi oldum, onunla alakalı bir durum mu bilmiyorum ama karnımda sertlik ve bir türlü geçmiyor, 28+5 günlük gebeyim, geçen hafta doktora çok gittim, artık biraz ara verim dedim ama bu sefer korkmaya basladim
0Berfin0 Mervezzz ben de vurundum sertlik yaşamadım. Ama ara ara bana da oluyor o sertlik doktora sormuştum çok ayakta kalıp yorulduysan da olur sertlik demişti dinlenince de mi geçmiyor sertliğiniz
meinbaby_ Mervezzz bende erken oldum kan uyuşmazlığı iğnesini . 1 haftadıe karnım sert gazdan diye düşünüyordum . Siz deyinde acaba olabilir mi diye de düşündüm.
Havin49_ Mervezzz oğlumda hamileyken olmadım kan uyuşmazlığı olduğunu bilmiyordum doktorlar doğumdan sonra fark etti ve iğne vhrdular ben bi problem yaşamamıştım bu sefer doktor 28 haftalık yapıcaz dedi bakalım nasıl bir süreç bekliyor beni
Mervezzz 0Berfin0 dinlenince geçiyor mu tam anlamıyorum açıkçası, uyuya kalıyorum, özellikle yemekten sonra sertliği baya hissediyorum
0Berfin0 Mervezzz iyice takip edin eğer dinlenince de geçmiyorsa acile gitmeniz de fayda var kasılmanın sebebi sancı mı değil mi bi bakmaları lazım
meinbaby_ Mervezzz gebelik gerçekten zor . Benim 2. Gebeliğim ilki bu kadar zorlamamıştı. Nabzım yükseliyor . Kanamam oluyor . Hep sinirliyim
Mervezzz meinbaby_ benimde ilk gebeligim, gerçekten anne olmak zormuş 🥹 sürekli bi kaygı ve korku oluyor çok şükür bu gece acile gittim ve bebisin iyi olduğunu öğrendim
Mervezzz meinbaby_ iğneden sonra sürekli karın sertlesmesi oldu ve hareketlerinde azalma hissettim o yüzden gittim
meinbaby_ Havin49_ ilk çocukta zaten sorun olmuyor diyorlar diğer gelecek çocuk için yapıyorlarmış . Doğumda da yaptıysanız sorun yok inşallah
Havin49_ meinbaby_ evet doktorum bi sorun olmadığını söyledi ztn şuan da ztn sıkı takip ediyorşar 28 haftalık olucak iğneyi inşallah