melisa-grknzobu Gulsahmom ben 22. Haftadan beri yürüyemiyorum sizdede yürüme sorunu uzun zamandır var mı
Gulsahmom melisa-grknzobu bacak ağrısı çok sık oluyor yürümekte zorluk çekiyorum valla ayağa kalktığım an zaten karnım sertleşiyor
Mavisanne16 Sema5844 2600 dedi en son doktor kız bebek. Akıntı var bende 2 3 gündür de ishal var doğum belirtisi olabiliyormuş ishal de. Vajinal akıntı kaşıntı da yapıyor ve ıslaklık oluşuyor bunları yaşayan var mı?
Sema5844 Mavisanne16 bende de sürekli akıntı ve kaşıntı var dediğiniz gibi kızla erkek bebeğin kilosu farklı oluyor zaten sağlıkla doğsunlar baya ağırlaştık artık
Sema5844 Rusapolat benimde aynı hiç yürüyemiyorum gerçekten perşembe de benim randevum var 36+3 oluyorum bakalım ne diyecek
Sema5844 nilinannesiii vala ben kaşar muz peynir kefir yeşillik badem ceviz fındık yedim yumurta yedim ama hergğn kesinlikle kaşar yumurta bide kuruyemiş yedim diğerlerini hergün yemedim
nilinannesiii Sema5844 bende baya dikkat ediyorum kızım 38+5 te 3720kg doğdu oğluş nasıl olacak bakalım☺️ bu gittiğimde nts ye bağlarmı acab
Anonymous1 38+5 im dizimde ve kalçamda ağrı çok yürürken acıtıyor oturduğum zaman belim sırtım boynum zonkluyor inşallah 40+0 da 29 ekimde istiyorum
Sema5844 nilinannesiii ooo maşallah sizinkide baya baya kiloluymuş siz ne yediniz acaba benimki o tarihte ne olur
nilinannesiii Sema5844 siz kaç haftalıksınız kii bende yarın gidicem 36+1 olucam son kilosunu merak ediyorum.. bi ara avakado yedim bol süt, kaşar peyniri, kabak çekirdeği, muz yedim hep birde tahin pekmez
nilinannesiii Gulsahmom valla benim dinlenmeye hiç fırsatım olmuyor kızıyor annemler ama takıntılı oldum çok bu hamileliğimde sürekli temizlik iş yapıyorum evde 🫠
Sema5844 nilinannesiii bende sizinle aynıyım perşembe gidicem bakalım kaç olucak 35 haftada 3 kiloydu
nilinannesiii Sema5844 maşallah bende bıgün gittim 36+1 im 2854kg 49 cm boy dedi haftasınla uyumlu dedi azmı sizce senin 35 te maşallah 3000 müş
kubrakisa 38+2 de hiç belirti yok geç doğum olur diye korkuyorum bir haftadır da enfeksiyon var çok stresli geçiyor şuan😐
Edaelaaaaa3 36 hafta hiç bi ağrı vs yok bende psikolojik olarak kötü fiziksel olarak çok az asagıya baskı var başka bisey yok bide uyku sorunları :))) bebekte 3 kilo olmuş normal heralde
Sema5844 nilinannesiii yok az değil tabiki benim ki 1 hafta önde sadece sağlıklı olsunlar da kilo alınır
Miniginannesiiii1111 melisa-grknzobu 36+6 haftaya salı doğumum var ikinci sezeryan çok ağırlastim çatı ağrım var
feyzaaa Miniginannesiiii1111 merhaba doğum yaptınız mı? ben de tam bugün yapıcam küveze falan girer mi diye korkuyorum