Sementa63 Kızlar 23 haftalık hamileyim doğuda ciğer kebabı meşhur dayanamadım ilk defa porsiyonluk yedim sizce zararı var mı?
Meral_63 Sementa63 bende dün akşam bi dürüm gömdüm bide Urfalı olarak bilirsin yani cigersiz falan yaşanmaz burda
Mor-kelebek Sementa63 valla bende az önce yedim canım uzun zamandır canım istiyordu korkuyordum Çarşamba doğum var nasıl olsa dedim dayanamadm. Dokununca leke olur diyorlar ben sadece pişirmeyi yaptm cigken dokunmadm bişey olmaz inşallah 😇
demirrleydi_ Sementa63 ayy batıl inanç bu inanma kuşum ya 😂 sadece iyi pişmeyen sakatat hamilelikte zararlı olarak görülür güzel pişmişse ve çok fazla kaçırmadıysan dozu zararı yok merak etme afiyet olsun 🥰 Diyarbakır’da mı yedin
Sementa63 demirrleydi_ Diyarbakırlıyım ama eşimin mesleğinden dolayı urfadayım. Diyarbakır ciğerini başka yere değişmem ☺️
mom_51 Bizim burda da ciğer yeki çocuk ciğerli olsun derler. Alakası yok. Ciğerin iyi pişmiş ve güvenilir olması lazım kuzum. İçerisinde yüksek miktarda a vitamini var bu yüzden doktorlar pek önermiyor. Nefsini körelt yeterli diyorlar
[silindi] Offf kokoreç bile yedim ama ciğer yemeye korkuyorum hala 30. Haftadayım, tavuk ciğeri salçalı sote yapıp gömmek için deliriyorum 😂
DuruDefne_mommy Sementa63 33+4 haftalık hamileyim daha geçen gün Arnavut ciğeri yedim.Doktorum porsiyon olarak abartmadığım süre sorun olmayacağını söyledi
Minnikkbebii Sementa63 bişi olmaz allahın izniyle yaa canın istediyse vücudunda eksiklik var bebek istiyor işte. Ciğerde yedim kokoreçte yedim 2-3 kez. Sucukta yedimm. Dozunu aşmamak ve tabi güvenilir bi yerden olması şartıylaaa
duygumfoca Sementa63 keşke bende yiyebilsem çok faydalı ama yiyemiyorum 😬🤐 Eğer ciğere çiğken dokunursanz bebeğinizde ciğer renginde leke olurmus 🫨 Annem bunlar batıl inanç demişti kardeşime hamileyken Gül kokladı dirseğine değirdi kardeşimin dirseğinde açmış gül gbi kan rengi ben oldu ama büyüdükçe geçti