Rabia-Bay44 Kızlar 17 +2 gebeyim 16 da hafif kıpırtı gibi birşeyler hissetmiştim ama bebek haraketimi emin değilim bu hafta o hareketleri hissedemedim bu haftalarda olup benim gibi hissedemeyen var mı
elifntd Rabia-Bay44 14+4 uz hissediyorum , biraz karnınızı sevin minik minik vurun tepki verir belki 🥰
melisaemirhan Rabia-Bay44 18 haftalık hamileyim yaklaşık 1 hafta önce hissetmeye başladım ara arada hissetmeye devam ediyorum ama şu zamanlarda çok hareketi hissetmemiz beklenemez zaten yavaş yavaş kendini belli ediyor bebişlerimiz stres yapma bence bu yüzden 😊
Rabia-Bay44 Demtserkan Yani arada kıpırtı gibi oluyordu sonra kesildi aslında kiloda vardı bende biraz ondan mı acaba
Rabia-Bay44 melisaemirhan Daha önce bir gebelik kaybım var tedirginliğim ondan dolayı çok fazla hep aklıma kötü şeyler geliyor
Fatmanur_0416 Rabia-Bay44 ben 17 +5 oldum uzandığımda karnımda kalp atar gibi hafif belirtiler var yeni yeni oluyo bu ben genelde hep elim karnımda karnımı seviyorum sende öyle yap hafif hafif vur hissedersin
Rabia-Bay44 Fatmanur_0416 Aslında devamlı benim de elim karnımda salavat çekiyorum bazen karnıma parmaklarım ile baskı yapıyorum hareket eder diye ama pek bir şey hissedemiyorum
Deletedmom_7156 Rabia-Bay44 18 haftadayım 2 gebeligim olmasına rağmen 1 haftadır ara ara hissediyorum cünkü şuan erken 22 den sonra daha net hissediliyor
pembeayakkabilikiz Rabia-Bay44 17+5 im bende 16 başlarından beri ara ara hıssedıyorum bugün sadece ıkı kere hıssettım her zaman hıssetmıyorum daha
Demtserkan Rabia-Bay44 bilmiyorum vallahi ama bendede yok kıpırtı ki doktorum 20 haftada sonra belli olur büyüme demişti , şuan çok minicikler, sizde var mı büyüme fark ediyor musunuz
elifgn 18 haftalığım ben de henüz hissetmedim yani midemde bi şeyler oluyoda bebek mi değil mi ayırt edemiyorum
Fatmanur_0416 Rabia-Bay44 benim de ilk gebeliğim düşük olmuştu bende herşeyde korkuyordum stres oluyordum doktorum bu duruma çok kızmıştı sen nasıl düşünürsen öyle olur böyle düşünmeye devam edersen psikolojik olarak da bebeğe zarar verirsin demişti artık daraldığımda kötü bişey düşündüğün zaman direk elimi karnıma koyup bildiğim duları okuyorum çok şükür şuan iyi gidiyoruz sende canını sıkma canım inşallah sıkıntı yoktur içini ferah tut 😊
Rabia-Bay44 Daha önce bir kaybım olmasa bu kadar telaş yapmam çünkü bazı kadınlar 20.haftasına kadar da hissetmeyebiliyor herkesin vücut yapısı farklı ama annelik iç güdüsü sanırım sanki ters giden birşeyler varmış gibi hissediyor insan
Rabia-Bay44 Fatmanur_0416 Bende elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum benimde doktorum aynı şekilde kızdı bana ama bazen elimizde olmuyor daha önce yaşadığımız kötü anılar tekrar aklımza gelebiliyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Fatmanur_0416 Rabia-Bay44 haklısın tekrar kaybederim korkusu çok var benim de aklıma gelip duruyor nasip diyip kafamdan çıkarmaya çalışıyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi 🥰