777b Şaka gibi ama regl 5 gün gecikti ama şimdi kanamam başladı yani az ama kesin şiddetlenir kimyasal oldu yine herhalde ya neden kimyasal oluyor anlamadım artık🥹🥹🥹kafayı yicem az kaldı eşim de çok üzülüyor hepten maaf oluyorum
umutluanneaday cyj bende şuan o durumdayım aşırı ağrım var çok açık pembe şeklinde geliyor ped koydum birşey yok sancım çok çok fazla sökülür mü bir bakcam
kubos_ 777b leke şeklindeyse yerleşmedir bende 2 3 gün bğyunca böyle kahverengi lekelenmem olmuştu ben regl olacağım sanıyordum ama hamileymişim. Şimdi 35.haftadayız
Merryyy1 kubos_ merhaba bende tüp bebek 5. Gün dün akşama doğru kahverengi lekelenme olmuştu korktum nedir sizce
ozge707 Buse066 şuan bende progestan kullanıyorum yerleşme kanamasını engeller mi progestan daha doğrusu her gebelikte yerleşme kanası gelir mi regl kaç gün önce gelmesi gerekiyor herkes bir şeyler söyleyince kafam çok karışıyor adetime 4 gün var bu süre zarfında gelmesi gerekiyor mu
kubos_ Benimadimanne ilkinde iç çamaşırıma bulaşmıştı sonrakiler de peçeteye geldi. Öyle pedi dolduracak bir kanama değildi dediğim gibi leke şeklindeydi