ayseel Oradaki iki doktordan birini tercih etmek istiyorum biri başak hanım biri neşe hanım, sezeryan olacağı kesin olsaydı Harun beyi de tercih ederdim. Bana hastane hakkında ve doğum sürecinizden sonraki hastane süreci hakkında bilgi verir misiniz ☺️
ayseel Blossommm takip ettiğim Başak Akay vardı tesadüfen o hastanede çalıştığını öğrendim henüz gitmedim Salı günü için randevu aldım bakalım. Ama yine o hastanede soruyorsanız Neşe Kaplan Karakaş’ı da çok tavsiye ediyorlar
Zehraumut Blossommm nev esentepe Tayfur bey kesinlikle mükemmel birsi kızım diye hitap eden bir doktor ben çok memnunum
ayseel Blossommm merhaba tekrardan 🌸 bugün başak hanıma ilk randevumu gerçekleştirdim zaten çok bilgili olduğunu takip ettiğim için biliyordum ancak yüz yüzle görüşünce daha samimi sıcakkanlı ve detaylıca anlatan biriydi ben memnun kaldım. Onu istiyordum zaten hastane fiyatlarını araştırıp onunla devam edebilirim belki şimdilik düşüncelerim bu kadar 🌸 ama herseyi detaylıca anlatıyor sakince dikkatlice dinliyor yalnızca ben ultrason görüntü kalitesini beğenmedim o da doktorluk bir şey değil zaten ☺️
ayseel Blossommm muayene ücreti 1500, diğer hastanelerde 2500-3200 arasıydı aralık ayina kadar da başak hanımın doğum ücreti 60bin ama tabi benim zamanında zam gelmiş olacak 🥹
Mlstlggns Ben başak hocaya 3 4 kez gittim ilk gittiğimde çok güzel ilgilenmişti sonrakilerde çok ilgisiz davrandı gebelik şekeri çıktı diye çok negatif konuştu daha erken haftadayken sezeryan olur dedi bidahada gitmedim