Ygmr- Haftadamızdayız ama iki gündür bir mide yanması yaşıyorum çok kötü kusturuyor beni zaten 20 ayım kusarak geçti zofer kullanıyorum ama düşünün ki ilacı almama rağmen mide yanmam kusmama sebep oluyor var mı yaşayan çözüm bulan
irmairma Ygmr- ilk 20 hafta kusma sonra mide yanması başladı ne yersem yanıyor ama şuna dikkat ettim , hamur işi , çikolata, kek , kurabiye yediğim zamanlar daha da fena oluyor. Yemene dikkat et canım buna yapacak birşey yok malesef.
0Berfin0 Ygmr- şurup hafif yanmalarıma iyi geliyor ama bazen hem yanma hem sırta kadar vuran ağrı eşlik ediyor maden suyu içiyorum çok rahatlatıyor beni
ruzgar_bulut_ Ygmr- salatalık yiyin kabugunu soyup yanmayi geciriyo ben cok sey denedim surupta kullandim tek etkili sey salatalik oldu
Ygmr- Tahin muz denildi umudum ondan yana bu aralar Miyom ağrımdan dolayı çok ilaç kullanıyorum bide onu kullanmak vicdan azabı çektiriyor 😔
[silindi] Ben de soğuk süt içip rahatlayabiliyorum dün sabah 8de uyuyabildim şimdi yine başladı süt içip yatmaya çalışırım artık 🤤