beyzaarc gulsen__19 37.Haftada kasılmalarım vardı nstde sancım çıkınca serum felan verip sancılarım geçince eve göndermişlerdi 40+1 oldum bu sefer benimde yalancı sancım bile yok nasıl doğcak hiç bilmiyorum
beyzaarc Zehrailly benimde sarımsı içi beyaz damarlı olarak geldi 5 gün oldu haftam doldu doğurmayı bekliyorum daha 🥲
Zehrailly beyzaarc Bende 1 hafta öncesinde şeffaf gelmişti bir hafta sonrasında sancılarım başlayınca devamı gelmişti o arada hiç gelmedi
haylaz95 esrafidann merhaba ben 38+2 de doğum yaptım ve 1 gün önce ishal olmuştum o da bir belirtiymiş rahim kendini hazırlıyormuş doğuma
ysmmiran dilannalakusss doktoruna danış bunu mutlaka her kontrolde haftasiyla uyumlumu diye sor mutlaka. Ama bence haftasına gore gayet iyi 😊❤️
Maviss25 dilannalakusss hayır gebelik şekerim olduğu için riske atmadan doğumu baslatmamiz lazım iri bebek olur sıkıntı olur dediler
Nurdan_i27 zelalulusoy benim 36. Haftamda sancım çıktı serum taktılar durdurmak için. Ben o serumdan dolayı oldu sandım ama alakası yok gibi onunla. Umarım doğuma kadar olmaz ekstra stres yüklüyor bana bu durum
esrafidann @“haylaz95” benim şuan rahim ağrım çok şiddetli yani kafası çıkıcak gibi oturduğum yerden kalkamıyorum yatakta dönemiyorum bile