Fatmanur_0416 Hial75 bende 17+5 oldum benim ilk gebeliğim bende öyle hissediyorum ama bende emin değilim 😅
pembeayakkabilikiz Hial75 bı kaç gündür benımde öyle oluyor canım bebek hareketı muhtemelen benim ıkınci hamıleleıgım
xyzxyz Hial75 uzanırken sol tarafına uzan. O şekilde bebeğe daha iyi kan akışı olduğu için daha iyi oksijen alıyor bebiş.
Fatmanur_0416 Hial75 yok canım çevremdekiler de diyor bebek olabilir daha tam hissetmediğin için kalp atışı gibi hissediyorsun demişlerdi inanmamıştım sende de varsa demek cidden bebek 😊 içini rahat tut canım endişe edecek korkacak bişey yok rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🥰
Fatmanur_0416 pembeayakkabilikiz 2.hamilelikse biraz tecrübe var aslında doktoruma soracaktım randevuma çok var size sorayım :) benim bazen ağrım oluyor sağ tarafta sol tarafta karnın alt bölümünde sancı giriyor aniden ama hangi taraf ağrırsa karnımın o tarafı semsert oluyor 3 4 dk sürüyor geçiyor bunun hakkında bilginiz var mıdır
pembeayakkabilikiz Fatmanur_0416 arada benımde ağrım oluyor canım hatta benım ara ara kanamalarım oluyor doktor normal dedı. Yarın başka doktora gıdıp soracağım. Ama bir tarafın semsert olmasını bılemıyorum kasılma gıbı mı oluyor. Endıselenme doktoruna bır sor kesın herkesın aynı olacak dıye bıseyı yok. İlk hamılelgımde benım 34 haftadan sonra bebek bı tarafta toplanıp semsert oluyordu kasılıyordu. Zaten 35 te nst de sancı çıkmıştı hastanede yatmıştım 36 da bebek doğmuştu senın erken bence bı doktoruna kesın sor bunu.
Glnrgz Ben de 17. Hafta civarı sırt üstü uzandığımda aynı şekilde hissediyordum. Bir kaç gğn ya da hafta sonra bebek olduğunu anlayacaksın çünkü o hareketler giderek güçlenecek. Ben bir süre sonra demek onlar bebekmiş diye aydınlanma yaşamıştım 😂
Minasuu22 Hial75 canım biliyorsundur belki ama 12. Haftadan sonra düz yatmayı doktorlar çok önermiyorlar sola yan yatış en sağlıklısı diyorlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸