Oglusumu kucagima alali on gun oldu cok sukur saglikla kavustuk 🙏🏻 oncelikle kesinlikle dogum baslangicini hisseidyorsunuz ben nasil olacak acaba diyordum ama anliyorsunuz mutlaka. 39+5 te tum gece kasilmalarim oldu bel agrim ve kasiklarimda agrilar oldu pek uyuyamadim o gece sabaha karsi artik cok siklasti kasilmalarim ama agrim yoktu pek. Daha sonra sabah erken saatlerde nisanim geldi hemen druma yazdim muayeneye gelmemi istedi. Yurt disnda yasiyorum annem gelmisti yanima annemle esim doguracagima inanmiyordu pek ama ben bu gece doguracaim kesin dedim 😅 Dusumu aldim kahvaltimi yaptim hatta hazir olsun diye fonumu bile cektim 😁 gittik muayene etti daha 2cm tam olmamisti bile zaten agrimda cok siddetli degildi evde gecirmemi soyledi dayanamayacak gibi oldugunda veya suyun geldiginde acil gel dedi. Ben o gunu evde gecirdim biraz pilates topuyla ve aksama dogru agrilarimda artti. Artik gece yarisi oldugunda dayanamamaya basladim baya siddetlenmisti sancilarim sicak suya falan girdim ama suyum gelmese de gittik hastaneye artik, kontrol ettiler 3 cm di epidural olacaktim direkt zaten bekledik biraz daha bir kac saat sanci cektim gercekten o an cok kotuydu sanci gelince dayanamiyordum epiduralden sonra her sey bitti hic bir sey hissetmiyorsunuz sadece kasilmalari hissediyordum ama agri sifir. Epiduralden sinra cok hizli acilmam oldu sabaha karsi 8cm olmustu drum zor yetisti doguma artik son muayenede suyum da gelmeye baslamisti hemen catala gectim ve bir kac ikinmada bebis gelmeye basladi. Benim kesim ve biraz yirtilmam oldu ama aslinda bebegimin boynuna kordon dolanmis son anda bu sebeple kendini tam ittiremiyormus. Basini goruyorduk ama cikamyordu dr biraz kesi ve ustten ittirmeyle destekledi ve hemen tek ikinmada dogdu sonrasinda. Dogdugu an her seyi unutuyorsunuz gercekten, cektigim acilari hatirlamiyorum bile aci cektim ama hissi yok 🤗🥰🙏🏻 saglikla kucaginiza aldiginizda hic bir sey kalmiyor cok sukur, insallah herkes bebegine kolaylikla ve saglikla kavusur 🙏🏻🩵