Buseea0279 Kızlar kurutma makinesi alıcam aslında Grundig ve Arçelik arasında kaldım bilemiyorum sizin kullandığınız memnun olduğunuz marka var mı ?
beyzzsenturkkk Buseea0279 grundig kullanan cevremde cok fazla kisi var eltim esimin kuzenleri vs be hepsi cok memnun neden daha önce almadık diyorlar bu kış bende istiyorum sadece yerim yok alsam napıcam bilmiyorum 🥲
Kara96 Buseea0279 Ben annelik kullanıyorum cok memnunum kıyafetlerde cekme vs gibi bi durum yaşamadım henüz
Kara96 Buseea0279 Otomatik klavyenin azizliği arçelik yazacağıma annelik yazmış 🥲1 Aydan fazla oluyor ben alalı Cook memnunum artık kurutma makinesiz bi hayat düşünemiyorum 🥰
Buseea0279 beyzzsenturkkk benimde yerim ypk diye erteledim sürekli evlendiğimden beri ama ihtiyaç kışın çamaşır kurutmak zor evde balkonda ypk benim. Çamaşır makineim üzerinde dolap bar onu söktürüp üst üste koyacağım mecbur
Buseea0279 beyzzsenturkkk Grundig’te bir ürün var en pahalı kurutma makşnesi ondan herkes memnun ama bir tık ortalama fiyat ürün istiyorum bütçeyi zorlamadan
Buseea0279 Kara96 Arçelik düşünuprdım bir kaç kişi grundig deyince kafam karıştı çamaşır bulaşık makinemde Arçelik
gkc990_ Benim altus çamaşır makinem arcelik bende duydum cok iyi diye ama farklı markalar ya makinemin üzerine olur mu binamız da komşularım da altus kullanıyorum kurutma olarak onlar da memnunlar bilemedim hangisi
Buseea0279 gkc990_ biz sorduk kg si altında olmalı ve eğer altta çamaşır makinesi garantisi varsa üzerine farklı marka koyunca garanti dışı kalıyor benim makinemin garantisi bitti zaten o zaman sprun olmaz dediler