bebeklerim__ Deleted33000 cok teşekkür ederim canim. Şerbet dediğin şekerli su demi gerçekten yapiyor mu sut
Deleted33000 bebeklerim__ evet canım şekerli su güzel süt yapıyor ben sütüm hemen kesildiği için hergun içiyorum lohusa şekeri de aldım o da iyi tavsiye ederim
bebeklerim__ Deleted33000 ya bugun az geldi sanki sut anlamdm lohhusa şekeri nasil birsey gorselini atabilir misin
Deleted33000 bebeklerim__ kuzum Trendyol a gir lohusa şekeri yaz var orda kırmızı kare bişey resmi yok şu an bende
Havin49_ bebeklerim__ herkes bulgur demiş evet çok güzel süt yapıyor Hakkılar ama acayip te gaz yapıyor
bebeklerim__ Havin49_ kimi anneye yapiyor kimine yapmiyormus ben oğlumda cok yerdim . Ama bunda korkuyorum ve yediğim gun kizim da sancilaniyor:((
QueenBahar_ bebeklerim__ ben gaz yapmasın diye pilav pirinç veya bulgur salataa hafif şeyler yedim asla ağır yemek yeemdim
Herseydenbiktim bebeklerim__ Burayı tek tek okuyacam cok ihtiyacım vardi 🥹🥹 Gaz yapmasın bol süt yapsın bol bol bol bol bol yarasın yaglansin hepimizin inşAllahh