Perry Ggizemsnl Hemen olumsuz düşünmeyelim tabii.. illaki bi olumsuzluk olsa dr unuz paylaşırdı sizinle.. güzel düşünelim güzel olsun🙏🏻
Perry Hnfvndk Canım seğirme, içinde gezinen hava Gibi değişik bi his kasıkta younlukla olan bişi.. ne kdarlıksınız bakalım ?😌
Hnfvndk Ay hıc takıp etmemiştim onu o kadar araştrdm onu kaçırmısım.d 13+6 olcaz bı kac saat sonra 🤭 doktor kovalıyoruz herkez ızın alıyo ogrenemedık bızde 15 olcaz nerdeyse randevuda 🙈
Iyikilerim Perry benim bulantı tavandi segirme erken oldu evet erkek çocuğu çabuk canlanirmis ve benimkiside erkekk😉
seyma281015 Mervezngn araştırılması gerekiyordu aslında 😔 çok üzüldüm gerçekten. Bende 9 haftalıkken kaybettim kalbi durdu. 21 haftalık ne demek 😔
Perry Bnnr Merhaba.. seğirme, kasıkta youn hissedilen içerideki gaz hareketi gibi bişi.. ne kdarlıksınız
seyma281015 Perry hayır canım küçük olduğu için ve öncesinde bi Doğum yaptığım için çok ciddiye alınmadı. Herhangi bir test yapılmadı. Kromozomsal bi anomali vardır dedi doktor kan pıhtılaşmasına hiç ihtimal bile vermedi.
seyma281015 Bebekim123 Kızım da olmadı hiç seğirme ya 😊 belki de ilk gebeliğim olduğu için anlayamamışımdır. İkinci üçüncü gebelikte daha erken hissedilir
Meripella @seyma281015 seyirme olunca erkek mi oluyomuş yani 😱 galiba benim çilek kızım diye sevmelerim boşaymış 😂 allah hayırlısını versin hepimize ama cidden böyle bişey var mı? İlk kez duyduğumdan şaşkınım 😇
seyma281015 Meripella öyle diyorlar ben inanmıyordum hiç aslında bunun gibi şeylere de hiç inanmam ama be gebeliğimde yaşadım seğirme. Belki de tesadüftür 🤷♀️