minikcivciv89 11 haftalıkken doktorum kız gibi gördüm emin olmamakla beraber dedi 15+3 te kız dedi ilerleyen zamanlarda cinsiyeti degisirmi acaba bazıları 2-3 doktora gittim kız -erkek dedi ama tam tersi doğdu diyorlarda
cylnboran04 minikcivciv89 banada 15+3 de erkek dedi doktorum emin degıldı 20 gün sonra gel dedi tam belli olur dedi inşallah kızım olur 🤲🌸🐣
seher_3590 cylnboran04 banada 14.haftada kıza benziyor ama 2 hafta sonra gel netleştirelim dedi değişir mi acaba bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun insallah😊
ozgeoner cylnboran04 bende 9 haftalık hamileyim canım bir kızım olsun çok istiyorum inşallah rabbim dualarımızı hayırlısı ve sağlıklısı ile kabul etsin gönlümüzdekini kucağımıza versin insallahhh 🙏
cylnboran04 seher_3590 inşallah hakkımızda hayırlsı olsun Allahım gönlüzdekini bizlere nasıp etsın ınsallah
minikcivciv89 cylnboran04 amin inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsun öncelik sonrası istediğimiz cinsiyet olsun 😄
nurbbdg Selam kızlar , güzel anneler 💗 benim bıdık Haftaya girmemize rağmen son 4 ultrason muayenesinde cinsiyetini asla göstermiyor, inatci cıktı🙈sağlıklı gelişimi gayet iyi cok şükür🙏🏻 benim durumuyaşayan veya girmeden ultrasona taktik yapan varmıdır acabaaa ? 🙁
esirtu cylnboran04 banada nasip olsun inşallah bir tane kız Allah herkesin gönlüne göre versin saglikli bir sekilde
cylnboran04 ozgeoner amin amin inşallah kız evlat başka oluyor Allahım isteyen dıleyen herkese nasıp etsın inşallah
cylnboran04 esirtu amin amin inşallah birbirimize dua edelim Allahım bizlere hayırlı saglıklı kız evlatlar nasıp etsın🌸👼🏻🤲