yagmurum3001 Kızlarım beta hcg acile gidince bakıyorlarmı? Yoksa anca sağlık ocağı acilde ne diyince bakıyorlar?
ozlembasakz yagmurum3001 bence özele git hemen öğren ya da beklerim dersen sabah sağlık ocağına git ertesi günü sonuç çıkar benim testim şak diye pozitif çıktı cumartesi günüydü dayanamadım hemen özele gittim 40dk içinde öğrendim 2 kere artış takip ettim düzenli artınca hemen randevu almıştım
[silindi] yagmurum3001 ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordum. Yine kasıklarımda ağrı var yine idrar yolu enfeksiyonumu oldum diye gittim acile ama gebelik şüphemde var ilaçta kullanmak istemiyorum dedim. Hem beta bakmıştı hemde enfeksiyona. 23.08 beta çıkmıştı🥹🥰
ayseveysel yagmurum3001 ben acilde direk gebelik için kan değerima bakmak istiyorum dedim yaptılar gerçi bence birazda il ilçe yoğunluğuna bağlı bence mesela istanbul gibi biyerde aciller tıka basa dolu böyle bişi dersen fırça bile atarlar😂 ben sakaryanın karasu ilçesindeyim burda yaptılar bana tahlil
Semayyy Acil de bakar ama direk bunun için geldiğini söyleme sabahtan beri kusuyorum kasıklarım felan ağrıyo gebelik şüphem var ilaçta içemedim dersen bakarlar 😁
zilankenan yagmurum3001 fark etmez sen gebelik için kan vermek istiyorum de kayıt yapılan yere o senş gondericek
[silindi] yagmurum3001 ben 2 kere o şekilide gittiğimde yapmışladı. Size yaparlar inşallah 2 saat içindede e nabıza düşmüştü sonuç.
neanladinyurdagul yagmurum3001 ya ben acile hic guvenmiyorum onceki gebeliklerimde hep bir puruz cikarmislardi yok alttan muayene yok bilmem ne ya saglik ocagina verdik bejledim Bigun yada gittim bi ozelde baktirdim hemense sonuc cikti
ayesss Ben 40 dk önce özel acile gittim sıra alınan yere direk beta vermek istiyorum dedim hemen kan aldım ve sonuç çıktı muayene olmana gerek yok beta vericem dersen özelde hemen alıyorlar kan
ozlembasakz ayesss evet bende arkadaşa onu demek istedim ama anlamadı herhalde özel hastaneye direk git beta vericem de alırlar direkt
Minasuu22 yagmurum3001 Bazı doktorlar bakmıyor canım ama genelde bakıyorlar mide bulantım var gebelik şüphem var dersen bakarlar bence