Kızlar meraba hep hayalini kurdum umarım güzel bir doğum hikayesi yazabilirim diye çok şükür oldu. Size tüm samimiyetimle yazacağım. 8 ekim de akıntıyla beraber suyum geldi hastaneye geldik direk açılmam yoktu bebeğin kafası yukarıdaydı ama doğumu bekleyemeyiz suyun geliyor dediler ben zaten sezeryan istiyordum ayın 16. Sına gün almıştım. Genel anestezi istedim sonda takılmasından aşırı korkuyordum çünkü sağlık bakanlığı artık genel anestezide takılmasını yasaklamış bebeğe geçmesin anestezi diye her neyse hiç korktuğum gibi olmadı 5 saniyelik bir şey acı vermedi merak etmeyin. Sonda takıldıktan sonra ameliyathaneye girdim herkes çok rahatlatmaya çalışıyordu benim korkmamam için çok paniktim ben normalde iğnden korkup kaçan bir insanım. Biraz toparlandıktan sonra bebi uyuttular uyandığımda öyle çok ağrım olmadı çektiğim ağrı adet sancısı ağrısı gibiydi zaten uyanmadan çok kuvvetli ağrı kesiciler yapılmış saat 22.07 de oğlum doğmuş yarım saat sonra da ben çıkmışım ilk kalkıştan çok korkuyordum evet tabi ki hareket etmeniz zor ama abartıldığı gibi bir şey değil kendinizi rahat bırakıp kasmazsanız her şey çok daha kolay ilerliyor şuan 11. Gün oldu çok çok iyiyim şükürler olsun bunun en hızlı iyleşme yolu yürümekmiş daha iyiyim Allah bekleyen herkese gönül rahatlığı versin sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin çok başka bi his bu
Kısaca şunu söylemek istiyorum 6 sene çocuk yapmadım o kadar korkuyodum düşünün abartılacak bişey değil gerçekten sizde benim gibi korku içinde geçirmeyin hamileliğinizi zorluğu ilk 2 gün yürürken o kadar