Kızlar merhaba🩷
36+2 hamileyim ve bebeğimin gelişimi 2hafta önden gidiyor. Yaşadığım şehrdeki doktorum 2hafta önden giderse 38de kilosu çok ola bilir ve sezeryan gerekir demişti. Şimdi kayinvalidemin yanindayim ve dogumum burada olacak. Yalan soyleyemem buradaki dogum doktorumu hic sevemedim. Çok rahat ve hic ilgilenmiyor. Ama kayinvalidem çok iyi oldugu icin onu kiramayib dogumu burada yapmaya karar verdim. Kocam da yaşadıgımız şehirde çalışdıgı icin mecburen ayriyiz ve onu ozluyorum. Bebegin simdilerde dogmasi icin activatin labor mu dersiniz, squad mo dersiniz hepsini yapiyorum. Kocam 3günlük geldi ve 3gün ardarda cinsel iliski de oldu. Bebegi zaten cok asagida hiss ediyorum. Yuruyemiyorum(squad filan yapmadan once de boyleydi). Çok zorlaniyorum. Bebegin bu haftada dogmasi riskli ola bilir mi? Çünki bebegime asla zarar vermek istemem. Ama burada yalniz hiss ediyorum bi an once kocamin yanina gitmek istiyorum. Evet kayinvalidem, kayinpederim. Gorumcem hepsi cok iyi insanlar. Ama kotu hiss etsem de alisamiyorum buraya, onlara