Meridaily ahsenimdeahsenim evet devam ediyor bazen çok yogun bazen daha az 🤦♀️ detaylı ultrasonda suyumun normal oldugunu söyledi doktor. Perşembe doktora gideceğim tekrar soracagım
Esma006 ilkannelik1 sık sık iç çamaşır değiştirdim ve ped takmaya başla derim çok yardımcı oluyor bebek baskı yaptığından öyle oluyor ama ağrım yoktu
Mrsz Evet görünce de korkuyorum sulu akıntım var 2. Trimester e geçtiğimden beri.Önceki doğumumda erken su gelmesi ile başlamıştı.Bugğn kontrolde doktor amniyon sıvısının normal olduğunu söyledi.Bu sıvı akıntılar hamileliğe özel sanırım.
ahsenimdeahsenim Meridaily 3 haftadir devam ediyor benim.fitil kullandim yine gecmedi.test yaptirdim amniuon sivisida degil.osikolojim bozuldu valla
mor_menekse1 ilkannelik1 ay Benimde hamilelik başından beri var 27 Hf girdik halla sulu beyaz bazen hafif Sarı idrarr yolu enfeksiyonu vardı ilaç kulandim gecti dediler 1 ay olcak nerdeyse yine gidip tahlil vercem ne olur ne olmaz diye akıntı da asla geçmiyor nefret ettim
ilkannelik1 mor_menekse1 hamilelik boyunca olucak sanırım 🥺ıslaklık kuru olmasıda iyi değil sanırım florası için kaşıntı yanma olmuyorsa
winnie_the_pooh Haftadayım bende de aylardır devam eden akıntı sorunu var malesef ki. 2-3 gündür acayip kaşınmaya başladı. Galiba mantar oldum😣 ne iyi gelir buna kızlar
fatos1905 ilkannelik1 evet progestan kullanıyorum onun akıntısı olduğunu söylüyor. Suyumda va bi azalma yok.
Esra-4151 fatos1905 ben vajinal kullandığım dönemde özellikle çok yapıyordu şuan ağızdan kullanıyorum bilmiyorum o şekilde de yapar mı ama sizinki çok normal