Senacanblt_ ilkannelik1 hamile kaldigimdan beri akıntım var 26 haftalığım hâlâ ilk gunki gibi devam ediyor
Nisanmomy Gezginnn ben bu nedenle iki defa doktora gittim çok şükür hormon kaynaklı çıktı. Ben kullanmadım ama eczanede turnusol kâğıdı satılıyormuş. Ammiyon sıvısı mı akıntı mı olduğunu ayırt edebiliyormuşsunuz
raalkan ilkannelik1 ben de de oluyor 19. haftadayım başından beri devam ediyor sarı akıntı bazen de su gibi gelen bi akıntı, günde bi kaç kez çamaşır değiştiriyorum ve fitil falan fayda etmedi
ilkannelik1 raalkan muayene etti banada vermedi inşallah biter kötü bi his sürekli ayakta kaldığım için
Gezginnn Nisanmomy bir defa oldu . Bide ben enfeksiyon için fitil kullanıyorum ondan dolayı olabilir mi
betulmommy ilkannelik1 18. Haftamdayım sarı akıntı başladı ve hep sulu akıntım var bıktım valla korkuyorjmda
ilkannelik1 betulmommy doktora sordum kaşıntı koku olmadığı için ilaç vermedi canım gebeliğe bağlı dedi
AynurrBYK ilkannelik1 bugün gördüm haftamızla ilgili yazan yorum varya sistemde orda eczanede turnusollu pedler satılıyormus rengine göre ondan anlasılıyormus su mu akıntı mı oldugu bi sorun eczaneye içiniz rahat eder 😉
Nisanmomy Gezginnn enfeksiyon yapabilir. Doktor amniyon sıvısı ya birden ta sızıntı şeklinde sürekli gelir demişti.
Miniginannesiiii1111 ilkannelik1 37+0 hala var sulu akıntı ama dikkat etmek gerekir kokusuzsa test yapılsın bence
ilkannelik1 ahsenimdeahsenim geçmedi vitamin verdi inşallah geçer son aylarda dahada artıyormuş sanırım
Nur_cbn ilkannelik1 erken haftalarımda başladı şimdi 22+3 deyim hala devam ediyor. Başlarda ilk suyum geldi sanarak gittim doktora ama suyun normal dedi sanırım hamilelik akıntısı o 🥹
ahsenimdeahsenim ilkannelik1 benim 20.haftada basladi.bebek hareket ettikce geliyo gb az geliyo ama can sıkıyo.test yaptirdim amniyon sivisi degil vajinit olmussun dedi doktor