ilkannelik1 hamiş anneler 2. trimestera girdik hiç balayı değil ağrılarda devam ediyor başından beri bitmiyor sulu bazen sarı bazen beyaz, idrarda enfeksiyon çıkmadı siz neler yaptınız ne kullandınız yaşayanlar
nurssmom ilkannelik1 erken haftalarda başladı 31 .haftaya girdim hala devam ediyor bendede enfeksiyon çıkmadı ama tedbiren dr fitil vermişti ama geçmedi. Ben çok korkuyorum acaba su mu diye onunda kontrolü yapıldı oda değil. Dr en sonunda bunlara rağmen oluyorsa hormoneldir dedi ama burda sürekli görüyorum sulu akıntı yaşayanları yalnız değiliz. Bazen çok sulu geliyor bazen çok az geliyor korkutuyor açıkçası
Bbgg ilkannelik1 hareket ettikçe ayakta kaldıkça daha çok geliyor değil mi , normal gebelik akıntısı o sanırım 🥺
ilkannelik1 nurssmom bende su sandım başta suyu iyi dedi doktor ilaçta yazmadı sürekli ıslaklık iğrenç bi duygu evde nasıl ayırt edebiliriz bazıları su bi anda çiş gibi çok olur diyor bu farkı sanırım ne ağrısı ne akıntısı bitmeyecek siz de oluyor diyorsanız doğurana kadar olucak 😔
3melekannesiyim ilkannelik1 benm doğumda suyum gelmesiyle başladı azar azar değil direk olduğum yerde bardaktan boşalırcasina geldi 40 haftaliktim koku ağrı vs olmadı sadece su geliyordu ciş gibi değil kokusuz beyaz su ve tutulmuyor cisi insan tutar ama bu öyle bsey değildi
AynurrBYK ilkannelik1 bugün gördüm haftamızla ilgili yazan yorum varya sistemde orda eczanede turnusollu pedler satılıyormus rengine göre ondan anlasılıyormus su mu akıntı mı oldugu bi sorun eczaneye içiniz rahat eder 😉
irmairma Bbgg kesinlikle öyle ya buna dikkat ettim bende evdeyken normal akıntı hemen o an değiştiriyorum çamaşırımı, sürekli yıkıyorum ve duş alıyorum. Ama dışarıda uzun zaman geçirdim mi farklı oluyor.
ilkannelik1 anneoluyorummm103 inşallah normaldir her doktora gittiğimde sorucam sanırım doktor takıntılısın dedi 🙈
irmairma ilkannelik1 2. Trimester benim de hiç rahat değilim, akıntım çok şükür çok çok azaldı koku da öyle ama ağrılarım ve halsizliğim devam ediyor.
Kubar ilkannelik1 bende de var kuru temiz kalması ve kokmaması için sık duş alıyorum küçük ped gibi havlu kağıt koyuyorm önemli olan ıslak kalıp mantara dönüşmemesi enfeksiyonum benimde yok ama akıntım çok fazla var sordum doktor normal dedi haftada bir sirkeli suda otur dedi
Nisanmomy ilkannelik1 benimde su şeklinde akıntım oluyor günde 2-3 çamaşır değiştiriyorum. Hormonlardan kaynaklanıyor sanırım
anneoluyorummm103 ilkannelik1 ben sordum idrar tahlili kültür her şeye bakıldı temiz çıktı hormonlardan muhtemelen ama yinede sor ihmal etme 😄
nurssmom ilkannelik1 bazı eczanelerde varmış genelde kimyasal ürün satan yerlerde oluyormuş trendyoldada var
Ecisbicis ilkannelik1 evet oluyordu bi anda geliyor bir de çamaşırı ıslatıyor, hep korkmuştum su mu diye ama doktorum su olsa durmaz demişti sürekli gelirmiş, fitil yazmıştı ama işe yaramadı, bir süre sonra normal akıntıya döndü