Allahneverdiysee Miracle_1 ben yumurtlama akıntısı gördüğümde değerlendirdim çatlama ağrısı yaşadığım gün ve öncesi de değerlendirdim
Miracle_1 Allahneverdiysee bu ay çok akıntı olmadı gibi sanki ama adet 5 Ekim başlangıç 11 Ekim bitiş 13-15-17 Ekim değerlendirme için yeterli mi sizce
Miracle_1 Allahneverdiysee ama bat a kadar değildir heralde değil mi bir haftalık süreç yeterli olur inşallah sizin geblelik oldu mu
Allahneverdiysee Miracle_1 yeterli mi bilmiyorum ben de yeni başladım bu ay . Benim de akıntım mormalden daha az ıldu bu sefer ama çatlama ağrısı aynı yoğunluktaydı
Allahneverdiysee Miracle_1 döngün kaç günse ondan 14 gün çıkarıyorsun benim döngüm 30 gün kadar 10 gün regl 20 gün temiz . Reglim bittikten birkaç gün sonra yumurtlamam oluyor genelde
Miracle_1 Allahneverdiysee hissettiniz yani bende bu kez öyle oldu ağrı hissettim akıntı yoğun hissetmedim
Miracle_1 Allahneverdiysee anladım teşekkür ederim dün doktor çatlmış olabilir dedi ultrasonda ama emin değilim yani çatlama öncesi ve sonrası da ilişki hangisi önemlş
Allahneverdiysee Miracle_1 çatlamadan önceki gün ve çatlama günü önemli . Çatlamadan sonraki 1 gün de yine yüksek ama en yüksek çatlamadan bir gün önce ve çatlama günü canım chatgbt öyle diyor 😅