Havin49_ Elf_ars Erdal ismi bana biraz eski ve ağır geldi başka isimler düşünebilirsiniz tabi bebek sizin ama fikrimi beyan etmek istedim cnm 🌸
Gg06 Elf_ars Erdal eren koyacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Zaten Erdal ereni herkes koyamaz evladına. Hem ağır hem de anlamlıdır. Ama siz koyarsınız da çok mutlu olurum tabiki. Bence muhteşem ♥️
LeydiDaisy Elf_ars öne bence kullanacağınız ismi kıyup ikinci ismi erdal yapın eğer çok istiyosanız o ismi koymak Ege Erdal , Eren erdal gibi
sevdaozz Elf_ars Yani babanızın hayatı güzel geçmişse koyabilirsiniz çünkü aile büyüklerinin isminin ve hayatının ağırlığını da taşıyorlar.
Elf_ars LeydiDaisy ben iki isim birden kullanmak istiyorum o yüzden uyumlu olsun istiyorum bu şekilde uyumlu gelmedi bana
Elf_ars Nursemom90 her zaman bilinmedik isimler duymaktansa Erdal ı tercih ederim bu da benim düşüncem tabi ki düşüncenize de saygılıyım
Elf_ars Gg06 Erdal Eren e çok yakınım çünkü ilk oğlumun ismi de Kemal Kaan 🫣😅 Ama ağır olur mu diye Ege de kararsız kaldım 😢