EbruEgemen1123 Kızlar merhaba iyi akşamlar. 😊 Ben sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenen anne 🙈 ilk bebeğime 82 kiloyla gebe kaldım 9.5 kilo alıp 91.5 kiloyla gebeliği tamamladım. Şimdi kızım 11 aylık ve ben 5 haftalık hamileyim. Henüz ikinci bebek düşünmüyordum o yüzden emzirme bitince kilo vermek adına atakta bulunacaktım. Şimdi hem emziren hemde hamile bir anneyim. Önerileriniz nedir doğum sonrası nadıl kilo verdiniz. Tavsiyelere açığım kendimi şişko patates gibi hissediyorum inşallah bu kez de az kilo alırım gebelikte
Srfn11 EbruEgemen1123 Saglikla bebisini kucagina al da digeride guzelce buysuunn sen ztn ikisiyle bir igne iplige donersin kardesim hic merak etme 😂 buda dogunca sana krgoyla huni yollarim ben 😀😀kiloyu dusunme bile derim😂😂
EbruEgemen1123 Srfn11 yapma be öğreneli 2 gün oldu zaten fenalardayım 😂 inşallah kötü olmaz durumlar ama hunisiz çocuklu hayat olmuyor doğuma yakın adresi yazarım 😂🙈
Srfn11 EbruEgemen1123 İki cocugun pesinden kosmak birde yas araliklari kisa biraz zor kuzum yani bir isi yapmak varken iki is yapicaksin bu yuzden de o kilolar bir bir gidicek hic merak etme 😊😊😊❤️❤️❤️ En guzel zayiflama yontemi heralde bu🥰🥰