Kubar Ne zaman hissettiniz aceba ilk gebelikte geç hissediliyor ikincide sonra daha erken diye biliyorum 🥲bir an önce hissetmek istiyorum ya benim gibi olan var mı aşırı bağ kurdum minnoşla😥daha cinsiyetini bile bilmiyorum 12+1 im
Yazmelegi_ Kubar ikinci gebelikteyim erken hissettim 16 dan sonra hafif kıpırdama vardı ama en net 17 den sonra hissettim
zehraulger3838 Kubar valla 4.cu gebeliğim 15 haftalık olcaz yarın henüz hissetmedim biraz karnında hareket oluyor ama bağırsak hareketini bebek hareketimi emin degilim
Mamiko_2020 2.gebeliğim ve ilk 12nin sonlarında hissettim kayma gibi ertesi gün doktoruma gitmiştim tamda hissettiğim yerdeydi bebeğim 🥰sonrasında 14te kıpırtı pıt pıt gibi 15de net hissetmeye başladım çok şükür 🙏🏻😍Bence bünye meselesi ☺️
Kubar Mamiko_2020 ciddi misiniz yaaa nasıl 🥺🥺12 deyim gram bir şey hissetmiyorum aşırı istiyorum ya ne güzel çok erkenden hissetmişsin
Mamiko_2020 Kubar bende çok şaşırmıştım gerçekten hatta bağırsak hareketi falan mı demiştim ama tamm alt kasık ortasındaydı bağırsak vs alakası yoktu 🥰İnşallah en kısa zamanda sizde hissedersiniz 😍🙏🏻
Mamiko_2020 Kubar 12de kız demişti doktorum ilk kızımıda 10.haftada öğrenmiştim özele gidiyorum 🥰ama 19 haftalıkken mecburi devlete gittim bacak arasında kordon gibi bir şey vs var dedi aklım karıştı yarın detaylı var orada net öğrenicem 😊
_Tazeanne Gebeliğim dün gece biraz hisseder gibi oldum bugünde aynısı olsa bebeğin yaptığına ikna olcam artık 😀😀13 haftalık
Superisibeyza Kubar ben de sana yakın haftadayım doktor cinsiyeti tahmin etmedim mi 12 de yarın kontrolüm var eder diye heyecanlanıyorum
Kubar Superisibeyza ay sen kaçsın tam? Ben bilerek gitmedim canım 16 da gidicem tahmin felan istemiyorum net bişey söylesin🥺haberleşim devlete mi gidiyorsunuz
Kubar Çok teşekkür ederim hepinize cevaplar için inşallah bende bir an önce hissederim çok heyecan doluyum kızlar ya hamile kaldığımda ağlamıştım çünkü istemiyodum şuan aşk yaşıyorum annelik çok başka bişey🥺🥺😥