anneoluyorummm103 sehergumus aralığın 21ine kadar doğurabilirsem yay olacak. Oğlak olmasını hiç istemiyorum 37-39+1 arası doğurmam şart 😄😄
[silindi] anneoluyorummm103 ah yemin ederim asla oğlak istemiyorum kadın erkek tüm versiyonundan nefret ettiğim tek burç gerçekten, allahtan ilki sezaryen de 38. Haftaya gün alış çözerim hu işi yay yaparım diye düşünüyorum 😂
tkrk sehergumus ben yay burcuyun kendi kendimi motüve edebilirim ilk oğlum başak zır bir karakteri var 2.geliyor koç koç ile hiç anlaşamam artık sürekli tartışırız herhalde eşim balık hiç anlaşamam balık erkeği ile ama evlendiğim adam balık burcu 🤣
Zcvkk sari_papatyam benim de aynı şekilde sizinle son tarih 22 Ocak🤗 bende merakla bekliyorum hangi burç olacağız 😍 Ya oğlak ya kova
Havin49_ sehergumus oğlum aslan burcu ikiz oğullarım şubat sonu mart başı gibi doğacak daha net bi tarih yok ama balık olcak gibi
Talentedmom sehergumus oğlum kova kızım aslan ben oğlağım😀aniden parlarım Karadenizli olmamanı da etkisi var tabi inatçı kafama koyduğumu yaparım çalışkan hamarat iyi niyetli Sadık
akincagla sehergumus ben oğlak burcuyum kendi kuralları olan bir çocuktum , anneme düşkün ve kıskançtım, aşırı meraklı ve sanata düşkün büyüdüm oğlan kızları iyidir 😂
akincagla sari_papatyam oğlaktan korkmayın ya bende şuan akrep bir bebek bekliyorum herkes kötülüyor akrebi ama 😂😂
Yayalin Benimde akrep olucak nasıl olucak hiç bilmiyorum 😂Ben yayım akreplerle pek anlasamam ama bakalım 😂
juli_naz Yayalin bizimde tarihimiz 30 Ekim artık nasıl bir karakter olur bilmiyorum ama şimdiden keyfine düşkün poposunu kaldırıp doğum pozisyonu almıyor.. o yüzden sezaryen olucam işte 😁😂
girlll Benim marta denk geliyor balık ama inşallah 1 hafta falan daha dayanır çocuğum da koç falan olur 😂 Kendim balık burcuyum gerçekten bu kadar iyi niyet, merhamet gereksiz o yüzden inşallah çocuğum koç falan olur jdjdjdjd
Premsescik sehergumus benimde iki kızım 3 eylül doğumlu başak burcu 4 aylık kızım var oda haziran doğumlu ikizler burcu bakalım nasıl olucaklar ilerde
Dinolisoo tkrk koç burcu çok zor bir burç ya. İlla karşısında ki daha alttan alması gerekir. İki tarafda baskınsa felaket kavga oluyor. Burç huylarını almaz inşallah diyorum anneme bazen. Burç huylarını almasa nolur sana benzese yeter sana diyor😂😂
Esrasnyz23 Dinolisoo yaa yorumunuza denk geldim ikinci geliyor yolda oda koç olacak oğlumda ikizler ve zor bir burç nasıl yapacaklar acaba çok merak ediyorum 😀😀 her gün evde mahkeme kurulur gibi geliyor
Kubar ElaEge emek vermeyi severler onlara göre sevmek emek vermek bu yüzden vazgeçmiyorlar ama mantıksız olduklarını düşünmüyorum maddiyatçı olurlar ölçüp tartarak hareket ederler ayakları yere sağlam basan insanları severler kendileri de öyledir kıskanç ve aşırı duygusal insanla anlaşamazlar biraz çıkarcı oldukları da doğrudur. Sizin burcunuz ne hiç anlaşamadığınıza ve bu burcu mantıksız bulduğunuza göre ateş grubusunuz
ElaEge Kubar evet aşkım hepsine katılıyorum ateşim bende aslan burcuyum aynen dediğin gibi ama biz daha mantıksal ilerleriz onlar emek verdim diye rezili vezir görür ben anlaşamıyorum maalesef
hizlivecocuku sari_papatyam anneci mi babacı mı kaçarım yok yüzde yüz balık burcu olacak bende onun erkek versiyonu var da kızı ilk kez göreceğim
sari_papatyam hizlivecocuku şöyle çok hayal kurmayı seviyor evcilik bebekçilik falan o tarz oyunları seviyor haliyle eşim bu tarz oyunları benim kadar iyi oynayamadığı için kızımda benimle vakit geçirmeyi daha çok seviyor😅