Bsracbn Gözle görülüyor ama rengi pembe değil telefonda çıkmıyor gri rengi pembe veya açık pembe değil daha erken umutlanmakta istemedim bat günüme kadar olmazsam tekrar yapıyım diyorum siz de bakar mısınız
eminemirr Bsracbn ilk anda çıktıysa genelde pozitif oluyor diyorlar benim geçen ay bir saat sonra belirdi ikinci çizgi ama negatifmiş, bu ayda bat24 ilk anda ikinci çizgi silikte olsa çıktı merakla bekliyorum bakalım
ilaydavemekleri Var gibi canım bende adet günüme 4gün kala yapmıştım böyle belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı sağa sola oynatınca daha görünür oluyor hatta 🙏🏻 adet günün geçtiğinde kan ver bence ben öyle yaptım
Bsracbn ilaydavemekleri evet evet canım sağ sol yapınca daha çok belli oluyor ama bu çizgi ilk 5 dkda çıktı umutlanmak istemiyorum böyle aynı çıkmıltı bir kere daha ondan sonra regl olmuştum bat günü bir daha yapsam olur mu dersin
ilaydavemekleri Bsracbn evet ben bat dan 1 gün sonra yapmıştım gayet belli bir çizgi oluştu ilk 5 dakika içinde çıktıysa muhtemelen pozitiftir ama en doğru sonuç kan ile çıkar
gozdenur06 Kubragocer awox çpk fazla yalancı pozitif veriyo canım predictor markasının al asla yanıltmıyo