Meral_63 Kızlar saçma gelebilir ama ben dün gece Deli gibi Turp Aşerdim ilk defa böyle istekle bişey Aşerdim bulamazsam agliyacaktim o derece yani 😅 eşime saçma geldi ama demeki kızımın canı turp çekiyor dedi sabahı zor etim vala
hilal858_ Meral_63 gece 12′ de kalkıp helva yapan ben😂 uyuyamadım en sağlıklısı da kendi yaptığımdı diye düşündüm yada sabahı beklememek için böyle düşündüm.Belki aşeririm diye pazardan herşeyden azar azar alıyorum😂 sonra uğraşmayayım diye çok değiştim bu hamilelikte çok
senos15 Meral_63 bende salatalık yerken urfa dürüm aşerdim lavaşı beyaz trendyolda bulamayınca ağladım eşim gitti buldu 2 tane almış az az yedim bitmesin hemen diye 🤣🤣
hilal858_ Meral_63 o sorun bende de vardı ama önüme gelince yiyemiyordum çok sinir bozucu birşey.Eskiden dışardan yemek yemeği bayılan ben şimdi yiyemiyorum😅 Sende de zmanla azalma olur ama bu seferde sık acıkmalar da oluyor
Meral_63 vanilya_kokusu_ 🤣😹ya bi düşünse eşlerimiz yerine biz olsak onalr hamile olup gece aserip isteeselr alirmiyiz ACABA 🤣
vanilya_kokusu_ Meral_63 valla aşkım keşke erkekler kalsaydı gebe en azından o tek derdimiz olurdu kussmaktan içimiz disimiza çıktı resmen valla ben isterdim Allah’ım affet 😂😂
Meral_63 senos15 🤣 şifa olsun bacima 🤣 bende limonlu kek kokusu geliyor bana 🤣 eşim işte eve gelmeden soylim bari