Gzde_defne maviik değerlerim 2 gün bir 216 453 769 1248 En son 2878 doktorum bu değeri görene kadar bana da dış gebelik demişti.İnşallah seninde sağlıklıdır
Farqana1 yavuzyazel6 bende 6 hafdalik ne guzel kendimle bir olanlari gorunce seviniyorum yakın hiss ediyorum🥹❤️🤲🏻
Farqana1 Ben adetden 2 gün önce test yapmışdım pozitivdi akşamı kan verdim 104 çıkdı 48 saat sonra 213 oldu doktorum iyi dedi sonra 1 hafda gecdi keseyi gördük bide 25 ekimde gidicem kalp sesini dinlemeye insallah Allah isdiyen herkese nasip etsin🤲🏻
asilirem yavuzyazel6 Kızlar beta hcg değeri her kadında farklıdır bu döllenme nin zamanıyla alakalı bir durum rakamlara takılıp stres yapmayın 🙏 Önemli olan 48 saatte bir 2 katına çıkmış olması ℅66 oranında artış bekler doktorlar sağlıklı bir gebelik olduğundan emin olmak için bi kaç kere de tekrarlatabilir güzel düşünün güzel olsun 🙏 Değeriniz de güzel artmış üzülmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏 (Benim ilk oğlumda 22749 6 hafta civarındaydı öğrendiğimde tekrar kan vermeme gerek kalmadan görmüştüm ultrasonda Şimdiki gebeliğimde ise silik test ve kan da 100 ile öğrendim 3 gün sonra tekrar gittiğimde 565 e yükselmişti )