coskunova tam 5 gunden berı cok sıddetlı bas agrısı cekıyorum ama acılede gıtmek ıstemıyorum bıseybyapmazlar dıye artık dayanamıyorum gıtsem ne yaparlar gecer mı
1kovakizi coskunova parol serum takabiliyolar sadece ben çok ağır migren atakları geçiriyorum rahatlatıyor bence
beyzzsenturkkk coskunova tansiyonunu ölçtün mü? tansiyon baş ağrısı yapabiliyor hamilelikte dikkat etmen lazım
nurdan255 coskunova inan bende öyleydim hayat kalitem bitmişti bide üstüne kusmada eklenmişti o dün kahve içtim sütlü geçirdi bugünde ağırmaya başlamak üzereydi yine içtim direk kesti ama tek fincan iç belki sendede işe yarar
Anonymous1 coskunova ben migren atağı yaşıyorum özelde sade parol takıyorlar devlette takmıyorlar sağlık kabininde parol+C vit takıyorlar c vit dinç uyanmamı sağlıyor
coskunova 1kovakizi gitsemmş bilmiyorum bende de migren var ama daha once hıc bu kadar uzun süre yasamadım hayatımı etkılemeye basladı artık telefon lamba hıc bı sekılde bakamıyorum sadece bos bıs yatıyorum enerjım bıttı kotu hıssedıyorm
1kovakizi coskunova ben de hayatımın en uzun ve en ağır migren atağını hamileliğimde yaşadım parol serum taktılar biraz da olsa rahatlatıyor ve sıcak su ile duş tavsiye ederim dayanabildiğin kadar sıcak suyu başına ve boynuna tut canım
Zeynepenfal21 coskunova jel buzu beze sar ensene koy üzerine uzan hemen kesiyor baş ağrısını benimde 4 gün boyunca hep ağrıdı en son o aklıma geldi yaptım daha önce yapmadigimin pişmanlığını yaşadım rahatliyorsun
nilu_98 coskunova Kuzum ilk önce tansiyon ölçümünü yap eğer normalse başını soğuk suya sok jel buzu beze sar ağrıyan yere koy karanlıkta parol içip uyu bol bol su iç buarada
ipekmom_ coskunova parol serumdan başks bişey yapmıyorlar. Mentol taşı kullanmanızı öneririm baya etkisi oluyor özelliklr migren ataklarında. Evde olmayabilir eğer viks varsa şakaklarınıza sürüp masaj yapın oda aynı etkiyi gösteriyor geçmiş olsunn
Havin49_ coskunova Parol serum takıyorlar ve acayip rahatlatıyor bende de migren var çok azdı mı gidiyorum
Nigar_A coskunova tansiyona bakılsın. Kaçıncı haftadasınız? İleri haftalarda tansiyon+ baş ağrısı+ellerde yüzde şişme. Bu bulgular birlikte preeklamsiye işarettir dikkat edin Sadece baş ağrısınaysa parol serum sadece🤷♀️
coskunova Hepinize çok teşekkür ederim dayanayıp acile gittim parol yaptı ve 1 haftadır en guzel uykuyu uyudum resmen dırek kestı ve agrım yok ınsallah bırdaha yasamam sizlerde yasamazsınız cok zorladı beni
Ozgemlym coskunova 2 gün önce gittim normalde serum yapıyorlar ama bu dr bence sususz kalmıssın suan tedavi uygulayamam biraz su iç dedi ki migrenim var benim. 3.gün bugün ara ara yokluyor ağrı sonra gidiyor. Parol 4 taneye kadar içebilirsin dedi idare etmeye çalışıyorum.