zeynepckmm Kızlar ilk kez mustelayı kullanacağım. Arkadaşım hediye aldı şampuanı pişik kremi ve bebek yağı var şampuan ve bebek yağı neyse de pişik kremini kullanıp memnun kalan var mı
Havin49_ zeynepckmm ben sadece şampuanını almıştım pişik kremi de bepantol kulanıyorum iki kere sürdün mü pişik fln kalmıyor
ebrarkus zeynepckmm aklınıza gelebilecek tüm pişik kremlerini kullandım bana mısın demedi. En son mustela markasınınkini denemek istedim iyi ki de istedim aşırı memnunum
Nisanmomy zeynepckmm doğum yapmadığım için henüz kullanmadım ama arkadaşım mustelanın ürünlerini önerdi. Çok memnun kalmış. Bende set olarak alacağım
Bimiyendis zeynepckmm musteladan da memnun kaldım bepantol den de. Ama başka bir önerim kantaron yağı. İkisinden de etkili
zeynepckmm richgirl10 yaaa, peki şuan ne kullanıyorsunuz pişik kremi memnun kaldığınız var mı aklımda olsun çoğu kişi sdocremi söylüyor
Rabiul zeynepckmm mustelanın setini almıştım kızımda şampuan konak yaptı ecowell e geçiş yaptık Dr da artık mustelanın içeriği temiz değil demişti pişik kremi fena değildi ama sudocrem 1 günde geçiriyor kızım 15 aylık ecowell ve sudocremi tek geçerim